Başkandan Beykoz'a yatırım müjdesi

  • Ana Sayfa
  • Başkandan Beykoz'a yatırım müjdesi
Başkandan Beykoz'a yatırım müjdesi
Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, 2011 yılında hayata geçireceği projelerini anlattı. Abone ol

Halk Meclisi’nde Başkan Çelikbilek’ten müjde: “2011 projelerin hayata geçtiği dopdolu bir yıl olacak”

Beykoz Belediyesi tarafından ilçe sakinlerinin çeşitli taleplerini ve yürütülen belediye hizmetleri hakkında düşüncelerini paylaşmaları amacıyla düzenlenen H Silis kumu alk Meclisleri’ne Ekim ayı toplantısıyla tekrar başlandı.

Belediyenin çeşitli proje ve yatırımları hakkında vatandaşların bilgilendirildiği halk meclisi toplantılarına yaz döneminde 2 aylık ara verilmişti. 2 aylık aranın ardından düzenlenen Ekim ayı toplantısına katılım yoğundu.

Beykoz Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Projelerini anlattı

Beykozluları yürütülen ve proje aşamasındaki belediye hizmetleriyle ilgili bilgilendiren Başkan Yücel Çelikbilek vatandaşların sorularını da yanıtladı. Sokak Hayvanları Projesi ile Beykoz’un köpek sorunun çözüme kavuşmaya başladığını ifade eden Başkan Yücel Çelikbilek, hayvan sahiplenen, gönüllü olan ve çözüme destek olan herkese teşekkür ederek, belgelerini takdim etti. “Her Eve Çöp Bidonu” projesini de hızla yaygınlaştırdıklarını belirten Başkan Çelikbilek, sokaklardan çöplerin kalkmasıyla hayvanlarında azaldığının altını çizerek, uygulamaya başlanan mahallelerde şikâyetlerin büyük ortanda düştüğü kaydetti.



Kategori : GÜNCEL