Birand kendisini tecavüze uğramış hissetti

  • Ana Sayfa
  • Birand kendisini tecavüze uğramış hissetti
Birand kendisini tecavüze uğramış hissetti
CNN Türk'te Ayşenur Arslan'ın konuğu olan Mehmet Ali Birand, Hanefi Avcı'nın evinde bulunan kasetlerin içeriğini anlattı...Abone ol"Devrimci Karargah Örgütü"ne yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'nın bürosunda ele geçirilen kasetler arasındaki ses kaydını savcılıkta dinleyen Mehmet Ali Birand isyan etti.

CNN Türk'te Ayşenur Arslan'ın hazırlayıp sunduğu Medya M seo ahallesi programının bugünkü konuğu Posta gazetesi yazarı ve Kanal D Ana haber bülteni anchormani Mehmet Ali Birand oldu.

Birand Hanefi Avcı'nın evinde bulunduğu açıklanan dinleme kayıtlarının içeriğini ve Birand kaydedilen görüşmelerde kimlerle konuştuğunu da açıkladı.

Savcılığa çağrılan ve dinleme kayıtları dinletilen Birand, "kendimi çırılçıplak hissettim" dedi ve yaşadıklarını şöyle anlattı:

KENDİMİ ÇIPLAK HİSSETTİM

"Beni Savcı aradı. 28 Şubat döneminde dinlemişler beni. Kasetleri şimdi dinleyince anladım ki, gündelik konuşmalar... Onun için de  çok anlamsız şeyler var. Cümleler yarım... Gülüyorsun... Dinleyince çırılçıplak hissediyorsun kendini. Polise daha da çok kızdım bu nedenle. İğrendim emin ol."

KASETLERDE BİRAND KİMİNLE KONUŞUYOR?

Birand kendisine dinletilen telefon dinleme kayıtlarında kimlerle görüştüğünü de açıkladı.

"Biri Cüneyt Özdemir, 28 Şubat döneminde 'sen Hanefi Avcıyı ara, onda bilgi var mı bak' diyorum. O da 'İbrahim diye biri geldi' diyor. Her gün yaptığımız konuşma. Erol Aksoy ile konuşmalarım var. 'Hükümet kurulacakmış, senin haberin var mı' diye soruyor bana. 
Bir de bir arkadaşım ile konuşmam var."



Kategori : GÜNCEL