Vatan Caddesi törenleri yasaklanıyor mu?

  • Ana Sayfa
  • Vatan Caddesi törenleri yasaklanıyor mu?
Vatan Caddesi törenleri yasaklanıyor mu?
İstanbul İl Genel Meclisi'nde kabul edilen bir önergeye göre yarım asırdır süren Vatan Caddesi'ndeki resmi törenler artık yapılmayacak. Abone ol

İstanbul il Genel Meclisinde AK Parti grubu, “Vatan Caddesinde Resmi Bayramların törenleri artık yapılmasın, yasaklansın” önerisinde bulundu. CHP’liler bu bu talebe karşı çıktı. AKP’lilerin oy çoğunluğu ile kabul edilen söz hair transplant cost in turkey lü önerge İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'ne havale edildi. Böylece geleneksel hale gelen ve yarım asrı geçen kutlamaların yapıldığı Vatan Caddesi'nin Resmi Törenlere kapatılması konusunda son karar Vali Hüseyin Avni Mutlu'ya kaldı.

İstanbul İl Genel Meclisi'nin 2010 yılı Ekim ayı toplantılarının dünkü oturumu AK Partili ve CHP'li üyeler arasında tartışmalara neden oldu. AK Partili Ramazan Bingöl, 6 Ekim Çarşamba günü kutlanan İstanbul'un kurtuluş günü törenleri nedeni ile Vatan Caddesi'nin trafiğe kapatılmasını eleştirdi. AK Parti  İl Genel Meclis Üyesi Ramazan Bingöl İl Genel Meclisi'nde gündem dışı yaptığı konuşmada, Vatan Caddesi'nin resmi bayram törenlerinde trafiğe kapatılmasının yoğun trafiğe neden olduğunu, insanların havaalanına yetişemediğini, hasta nakil araçlarının ve ambulansların bölgede bulunan hastanelere yetişemediğini söyleyerek Vatan Caddesinde artık Resmi Bayramlar için törenler yapılmamasını istedi. AK Partili Bingöl’ün konuşması bittikten sonra AK Parti Grup Sözcüsü Kamil Çakır’da Bingöl’ün bu temennisini sözlü önerge olarak kabul edilip oylamasını istedi.



Kategori : GÜNCEL