Yan yollar vatandaş için düzenleniyor

  • Ana Sayfa
  • Yan yollar vatandaş için düzenleniyor
Yan yollar vatandaş için düzenleniyor
Büyükçekmece Belediyesi Mimarsinan'da E-5 Karayolu kenarlarındaki yan yolları düzenliyor. Abone ol

Mimarsinan E5 karayolu üzerindeki yan yollar da düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün özverili çalışması vatandaşların takdirini topluyor.

Büyükçekmece Belediyesi Fen Cricket çakmak İşleri Müdürlüğü ekipleri, E-5 karayoluna bağlı yan yollarda yeni düzenlemeler yapıyor. Mimarsinan girişinden başlayarak ilçe merkezine doğru yan yol düzenleme çalışmalarını sürdüren ekipler, yaya yolu çalışmalarının ardından alt yapısı tamamlanan yan yola asfalt döküp parke taşı döşeyecekler.

Yan yol çalışmalarını yakından takip eden, yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün, “İ lçenin modern, çağdaş ve kent dokusuna uygun olarak yol genişletme çalışmaları ile birlikte vatandaşın rahatlıkla yürüyebilmesi için yaya kaldırımlarını genişletme çalışmalarımız Mimarsinan’da tüm hızıyla sürüyor. Yan yolların her iki tarafına da düzenleme çalışması yapılarak vatandaşın daha rahat edebilmesi için yaya yolu yapılacak” dedi.

Ayrıca karayolu ve yan yol arasındaki refüjlerde de ağaçlandırma çalışmaları yapılacağını söyleyen Başkan Akgün; “Yapılan bu çalışmalar sonucunda hem araç hem de yaya trafiği daha güvenli olacak” şeklinde konuştu.



Kategori : GÜNCEL