Yenice'de ertelenen açılışlar yapılıyor

  • Ana Sayfa
  • Yenice'de ertelenen açılışlar yapılıyor
Yenice'de ertelenen açılışlar yapılıyor
Karabük'te, Yenice Belediyesi'nin daha önce 2 kez ertelenen ve 18 ay içinde ilçeye kazandırdıklarının sergileneceği açılış törenlerinin, yapılacağı bildirildi.Abone ol

Yenice Belediyesinin daha önce çeşitli nedenlerle 2 kez ileri bir tarihe ertelenen ve 18 ay içinde ilçeye kazandırdıklarının sergileneceği ve açılış kurdelelerinin kesileceği tö Kumlama kumu renlerin, 30 Ekim 2010 Cumartesi günü saat 14.00' de yapılacağı belirtildi.

Karabük'ün Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, göreve geldiği tarihten itibaren yaptığı 18 aylık çalışmaları ile belediyeye kazandırdığı iş makinelerinin kurdelesini 30 Ekim'de kesecek.

Yenice Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, törenlerde başta Belediye Garajına kazandırılan 9 araç olmak üzere, Celal Hatıl Parkı, Çocuk Oyun Parkları, Kırıklar Mahallesi ana yolu asfaltı, yeni yapılan su depoları, parkelen yollar, kırmızı tuğla ile yeniden yapılan kaldırımlar gibi önem arz eden hizmetlerin açılış kurdeleleri kesileceği bildirildi.

Yapılan açıklamada ayrıca, "18 ay içinde Yenicemize önemli hizmetler getirmiştir. Bu hizmetleri, her konuda olduğu gibi bu konuda da abartıya kaçmadan yapılacak sade törenlerle insanlarımızla paylaşmak istiyoruz. Bu nedenle, 30 Ekim 2010 Cumartesi günü saat 14.00'de gerçekleşecek açılış ve törenlere, başta Karabük Milletvekilleri olmak üzere çok sayıda misafirin katılımı gerçekleşecektir"
denildi.



Kategori : GÜNCEL