Bolu teşkilatı ağlayarak istifa etti

  • Ana Sayfa
  • Bolu teşkilatı ağlayarak istifa etti
Bolu teşkilatı ağlayarak istifa etti
Saadet Partisi'ndeki istifa kervanına Bolu da katıldı. İl teşkilatı bugün basın toplantısı ile istifayı duyurdu. Abone ol

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un istifasının ardından partinin Bolu İl Teşkilatı da istifa etti. Basın toplantısında bazı partililer gözyaşlarını ersağ üyelik başvurusu tutamadı.

SP İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısına İl Başkanı Abdullah Uzun, eski İl Başkanı Ali Sarıgül ve partililer katıldı. Basın toplantısında konuşan SP İl Başkanı Abdullah Uzun, "Bundan sonra siyasetle ilgili düşüncelerim Genel Başkanımız Sayın Numan Kurtulmuş beyin söylediği ve benim de kendilerine son üç yıldır söylediğim 'hareket bazlı, kurumsallaşmış' bir çizgide kuracağı partiyi beklemektir" diye konuştu.

KARDEŞİ KARDEŞE KIRDIRDILAR
DEYİP AĞLADI

Abdullah Uzun'un konuşması sırasında eski İl Başkanı Ali Sarıgül gözyaşlarını tutamadı.

Sarıgül, yaptığı kısa konuşma sırasında da ağlayarak, "Kardeşi kardeşe kırdırdılar. Nasıl bu hale geldiğimize aklım fikrim ermiyor. Biz hepimiz kardeşiz. İftar yemeğinde yaşananlar ve sonradaki gelişmeler bazı kesimlerin provokasyonudur. Bazıları emellerine ulaştı" dedi.



Kategori : GÜNCEL