Halka arzdan 310 milyon TL'lik beklenti

  • Ana Sayfa
  • Halka arzdan 310 milyon TL'lik beklenti
Halka arzdan 310 milyon TL'lik beklenti
Hisselerini halk arz edecek olan inşaat sektörünün önde gelen firmaların Torunlar GYO, en az 310 milyon TL bekliyor. Abone ol

Torunlar GYO’nun halka arzında son aşamaya gelindi. Torunlar GYO’nun halka arzında fiyat aralığı 5,50 – 7,50 TL olarak belirlendi.
Hisselerinin % 25,16’lık bölümünü halka açacak olan Torunlar GYO’nun halka arzında hisse cinsel kahve lerin % 10’u yurtiçi bireysel yatırımcılara, % 10’u yurtiçi kurumsal yatırımcılara, % 80’i ise yurtdışı kurumsal yatırımcılara ayrıldı.

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklıklarından Torunlar GYO’nun halka arz sürecinde fiyat aralığı belirlendi. Talep toplama sürecinde Torunlar GYO’nun hisse fiyatı 5,50 TL ile 7,50 TL aralığında olacak.

Torunlar GYO’nun yurt içinde halka arzına İş Yatırım liderliğinde 30 aracı kurumdan oluşan konsorsiyum, yurt dışında ise JP Morgan aracılık ediyor.
Torunlar GYO’nun yurt içi ve yurt dışında gerçekleşecek halka arzının, % 21,38’i sermaye artırımı ve % 3,77’si ortak satışı yoluyla gerçekleşecek olup, arz sonrası halka açıklık oranı % 25,16 olacak. Ek satış hakkının kullanılması halinde ise bu oran % 28,93’e çıkacak.
Halka arz edilecek hisselerin % 80’i yurtdışı kurumsal yatırımcılara ayrılırken, % 20’lik bölüm yurtiçi yatırımcılara ayrıldı. Toplam arzın % 10’u yurtiçi bireysel yatırımcılara, % 10’u yurtiçi kurumsal yatırımcılara yapılacak.

Kira gelirleri ağırlıkta



Kategori : GÜNCEL