Facebook için tehlike çanları çalıyor

  • Ana Sayfa
  • Facebook için tehlike çanları çalıyor
Facebook için tehlike çanları çalıyor
Facebook'u uyaran Bakan Yıldırım, Youtube'den örnek verdi. Yıldırım'a göre bu yayıncılar kanunları takmıyor.Abone ol

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Youtube'den sonra Facebook'un da kapatılacağı iddialarına CeBIT Bilişim Fuarı'ndan cevap verdi. İddiaların arka planına bakılması gerektiğini söyl Promosyon Kalem eyen Yıldırım, ''Arka planında 30 tane kapatma kararı var. Bu kapatma kararına karşı bu paylaşım sitesi hiçbir girişimde bulunmamış, bir üst mahkemeye gitmemiş'' dedi.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, CeBIT Bilişim Eurasia 2010 kapsamında Ekonomi Gazetecileri Derneği'nin düzenlediği KOBİ'ler, İletişim ve Bilişim konulu panelde yaptığı konuşmada, genellikle böyle büyük fuarların büyük dünya ve ülke markalarının gösterisine sahne olduğunu, CeBIT'e ise istihdamın yükünü taşıyan isimsiz kahramanlar olan KOBİ'lerin damgasını vurduğunu belirterek,

Bilişim sektörünün iki önemli özelliğinden birinin, çok hızlı gelişmesi bu nedenle düzenleyici otoritelerin gelişmeleri arkadan takip edebilmesi olarak tanımlayan Yıldırım, sektörün yalnız olduğunu söyleyerek bu konuda biraraya gelerek sinerji oluşturmaları gerektiğini ifade etti.

KAPATMA DAVALARI VAR ÜST MAHKEMEYE BAŞVURU YOK



Kategori : POLİTİKA