SBS birincisi Pursaklar'ın gururu oldu

  • Ana Sayfa
  • SBS birincisi Pursaklar'ın gururu oldu
SBS birincisi Pursaklar'ın gururu oldu
SBS`de 6. sınıflar arasından Türkiye birincisi olan Furkan Kürşad Çetinkaya Pursaklar'ın gururu oldu.Abone ol

SBS`de 6. sınıflar arasından Türkiye birincisi olan Furkan Kürşad Çetinkaya, Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan, Pursaklar Kaymakamı Dr. Ahmet Cengiz ve Belediye Başkanı Selçuk Çetin taraf Silis kumu ından kabul edilerek ödüllendirildi.

Pursaklar`da bir dizi temaslarda bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan, Ankara`nın eğitim yönüyle önemli başarılara imza attığını dile getirdi. Bu başarıların devamının geleceğini aktaran Aydoğan, SBS birincisi Çetinkaya`ya bir diz üstü bilgisayar hediye etti. Pursaklar Kaymakamı Dr. Ahmet Cengiz de ilçede eğitime yönelik çalışmalara önem verdiklerini vurgulayarak, `Yeni ilçe olan Pursaklar`da böyle bir başarıya imza atan öğrencimizin olması bizi duygulandırdı.` dedi.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin de kendisinin bir eğitimci olduğunu hatırlatarak, ilçede oturan öğrencilerinin başarılarından büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti. SBS birincisi Özel Samanyolu İbrahim Avcı İlköğretim Okulu öğrencisi Furkan Kürşad Çetinkaya ise tıp okumak istediğini belirterek, başarısını düzenli ders çalışmaya ve dersleri iyi takip etmeye borçlu olduğunu kaydetti.



Kategori : GÜNCEL