O ilişkiyi internette canlı izletince

  • Ana Sayfa
  • O ilişkiyi internette canlı izletince
O ilişkiyi internette canlı izletince
Rutgers Üniversitesi'nden 2 öğrenci 18 liseden sınıf arkadaşları olan Clementi'nin ölümüne neden oldu. Abone ol

Amerika'da New Jersey eyaletinde oda arkadaşı ile ilişkiye girerken gizlice kameraya kaydedilen üniversite öğrencisi Tyler Clementi, arkadaşının bu görüntüleri internette yayınlaması üzerine yaşamına son verdi. Olay, Amerika ve dünyada büyük yankı uyandırdı.

İki arkadaş, Ravi ve oda arkadaşı Tyler Clementi'yi bir erkekle iliş best hair transplant in turkey kiye girerken görüntülemek için ortak olarak kullandıkları odaya webcam yerleştirdi.

Ravi bu görüntüleri internetten diğer arkadaşlarına da canlı olarak izletti. Dharun Ravi, gece olanları sosyal paylaşım sitesi Twitter sayfasına koyduğu mesajla da anlattırken , "Arkadaşım benden odayı gece yarısına kadar istedi. Molly'nin odasına gittim ve webcam'i açtım. Onu bir erkekle birlikte olurken gördüm" diye yazdı.

Bu mesajdan iki gün sonra da Ravi, Chat yapan herkesi kendisiyle 2.5 saat video chat yapmaya davet etti. Facebook sayfasına "George Washington köprüsünden atlıyorum üzgünüm" yazan Clementi'den bir daha haber alınamadı. Ailesi, ileride çok iyi bir keman virtüözü olacağına inandıkları Clementi'nin geçen hafta George Washington köprüsünden atlayarak intihar ettiğini doğruladı. Polis de Manhattan ile New Jersey'i bağlayan köprünün altından geçen sularda bir erkek cesedine ulaştı. Clementi'nin gizlice çekilen görüntülerinin herkes tarafından izlendiğini öğrendikten sonra intihar ettiği tahmin ediliyor.

Tutuklanan Ravi ve Wei'nin suçlu bulunmaları halinde 5'er yıl hapis cezası alabilecekleri açıklandı. Olayın manşetlerde ve kanallarda geniş yer alması üzerine Clement'e destek olan binlerce kişi, başta Facebook ve Youtube olmak üzere sosyal paylaşım sitelerine mesajlar göndererek, tepkilerini gösterdi.



Kategori : DÜNYA