Samsun'da sosyal hizmetlere yeni tesis

  • Ana Sayfa
  • Samsun'da sosyal hizmetlere yeni tesis
Samsun'da sosyal hizmetlere yeni tesis
Samsun'da, İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne tahsis edilen sosyal tesislerin bakım onarım çalışmaları devam ediyor.Abone ol

Milli Emlak Müdürlüğü'nce İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne tahsis edilen Eğitim, Dinlenme ve Sosyal Tesisleri'nin bakım onarım çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

İl Sosyal Hizmetler Müdürü Adnan İpekdal, 19 Mayıs ilçesi Erenköy köyü Çınarlık mevkisinde bulunan tesisi ziyaret ederek çalışmalar hakkında turkey hair transplant cost bilgi aldı. Çalışmalarla ilgili bilgi veren İpekdal, tesisin bakım ve onarım işinin 17 Haziran 2010 tarihinde ihale edildiğini, yüklenici firmanın işe 28 Temmuz 2010 tarihinde başladığını, bakım ve onarım çalışmalarının 22 Şubat 2011 tarihinde tamamlanacağını söyledi.

Tesisin 2011 yılı Temmuz ayına kadar hizmete açılmasını hedeflediklerini ifade eden İpekdal, “Eğitim, Dinlenme ve Sosyal Tesislerimiz; İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne bağlı kuruluşlarımızda bakım altında bulunan çocuk, genç, yaşlı ve özürlülerimizin hizmetine sunulacak” dedi.

Özellikle de kurum koruması altında bulunan çocuklar ve gençlerin sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle kendi yeteneklerinin farkına varmaları ve kendilerini bu yönleriyle topluma ifade etmeleri, psiko-sosyal gelişimlerini sağlıklı bir şekilde sürdürmeleri, eğitimlerinin yanında serbest zamanlarının değerlendirilmesi açısından tesisin önemine dikkat çeken İpekdal, ayrıca yaşlı ve özürlülerin de bu tesisleri tatil beldesi gibi kullanabileceğini kaydetti.

İpekdal, “Tesis, Samsun İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü açısından çok önemli. Bu bağlamda tesisleri kuruluşlarımızda bakım altında bulunan çocuk, genç, yaşlı ve özürlülerimizin kullanımına en uygun şekilde hazır hale getirmek için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor” diye konuştu.



Kategori : GÜNCEL