Gülünç'ün çehresi bu yatırımla güzelleşecek

  • Ana Sayfa
  • Gülünç'ün çehresi bu yatırımla güzelleşecek
Gülünç'ün çehresi bu yatırımla güzelleşecek
Zonguldak'ın Gülünç beldesinin çevre düzenleme İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak. Abone olZonguldak'ın Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Beldesi'nde asfaltlama çalışmaları tamamlanan yolun ardından çevre düzenleme çalışmalarına başlandı.

Gülüç Bele turkey hair transplant cost diye Başkanı Aydın Güngör, daha güzel bir Gülüç ortaya çıkarmak için İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile görüşmelerde bulundu.
Ereğli ile Alaplı arasında geçiş noktası olan ve son yapılan duble yol çalışması ile ayrı bir çehreye sahip olan Gülüç beldesinin çevre düzenleme çalışmaları ile ilgili olarak ilk adımlar atıldı. Gülüç Deresi'nin ıslahı ve ağaçlandırma çalışmaları başta olmak üzere sosyal alanlarında arttırılması için başlanan çalışmalarla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile görüşmeler yapıldı. AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan ile birlikte İstanbul'a giden ve burada Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile görüştüklerini dile getiren Belediye Başkanı Aydın Güngör, konu ile ilgili olarak 2 peyzaj memurunun salı günü Gülüç Beldesi'ne geleceğini söyledi.



Kategori : GÜNCEL