1 aylık fuhuş parasına ev aldı

  • Ana Sayfa
  • 1 aylık fuhuş parasına ev aldı
1 aylık fuhuş parasına ev aldı
Avcılar'da, fuhuşa aracılık yaptığı iddia edilen Türkmenistan uyruklu kadının bir ayda kazandığı 150 bin dolarla ev ile cip aldığı ortaya çıktı.Abone olAvcılar'da, fuhuşa aracılık yaptığı iddia edilen Türkmenistan uyruklu Ogulboldy A.’nın bir ayda kazandığı 150 bin dolarla ev ile cip aldığı ortaya çıktı. Müşteri kılığına giren polislerle yaptığı fuhuş pazarlığında gözaltına alınan Ogulboldy A.’, avukat Dunyaguze Y., doktor Maral K. ve tekstil işiyle uğraşan Cemile A.'nın bir saatlik f turkey hair transplant cost uhuş için 250'şer lira aldığı belirtildi.

Avcılar Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne, Fevzi Çakmak Mahallesi, Merkez Caddesi üzerindeki, bir evde ülkesinde mühendislik yapan Türkmenistan uyruklu Ogulboldy A.'nın para karşılığı kadın pazarladığı ihbarı geldi.

Bunun üzerine harakete geçen polisler müşteri kılığında Ogulboldy A. ile bir kafede buluştu. Yapılan fuhuş pazarlığının ardından polisler her kadın için saatlik 250 TL’ye anlaştı. Seri numaraları alınmış paraları Ogulboldy A.’ya verdi. Kadınların gelmesi üzerine polisler baskın yaptı. Ogulboldy A. ile aralarında avukat Dunyaguze Y., doktor Maral K. ile tekstil işiyle uğraşan Cemile A., polis tarafından gözaltına alındı.

GECELİK 1500 LİRA

Ogulboldy A. polise verdiği ifadede "Ülkemde mühendislik yaparak normal bir yaşam sürüyordum. Bu işe başladıktan sonra büyük paralar kazanmaya başladım. Türkmenistan'da fuhuş yapmak için benden telefon bekleyen 300 kadın var. Bir telefon açsam ertesi gün İstanbul'a 10 kadın getirebilirim. Fuhuştan şu ana kadar kazandığım paranın minik bir bölümüyle bir daire ve cip satın aldım” dediği bildirildi. Ogulboldy A.'nın sabaha kadar 1500 TL karşılığı sattığı kadınlara 500 TL verdiği belirtildi.

Türkmenistan'da kadın doğum uzmanı olarak 1 ayda 150 dolar kazandığını söyleyen Maral K. "Ülkemdeki bir yılık kazancımı burada 1 gecelik aşk karşılığında kazanıyordum. Türk erkekleri çok bonkör ama korunmaktan hoşlanmıyorlar" dedi.



Kategori : GÜNCEL