Eşref Bitlis'i MİT öldürdü iddiası!

  • Ana Sayfa
  • Eşref Bitlis'i MİT öldürdü iddiası!
Eşref Bitlis'i MİT öldürdü iddiası!
Mehmet Eymür'ün başında olduğu MİT Kontrterör Dairesi'nin içinde askerler CIA ve MOSSAD ile birlikte operasyonlar düzenledi.Abone ol

Ergenekon davası sanığı Durmuş Ali Özoğlu, dünkü duruşmada, eski Jandarma Genel Komutanı Eşref Bitlis’in uçağını Ergenekon’un değil, MİT Kontrterör Dairesi’ search engine optimization nden bir ekibin düşürdüğünü iddia etti.

İkinci Egenekon davasının 85’inci duruşması dün Silivri’deki İstanbul 13’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapıldı. Duruşmada söz alan tutuklu sanık Kuvayı Milliye Derneği Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Ali Özoğlu, faili meçhul cinayetlerle ilgili açıklamalarda bulunacağını söyledi.

Özoğlu, Eski Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Eşref Bitlis’in Ergenekon tarafından değil. MİT tarafından öldürüldüğünü iddia etti.

CIA ve MOSSAD ile birlikte operasyonlar düzenledi

Mehmet Eymür’ün başında olduğu MİT Kontrterör Dairesi’nin içinde askerler, polisler ve MİT’in kendi personelinin de aralarında bulunduğu yaklaşık 100 kişilik özel bir birliğin ABD ve İsrail’de eğitim gördüklerini iddia eden Özoğlu, bu timin Irak, Suriye ve Türki cumhuriyetlere CIA ve MOSSAD ile birlikte operasyonlar düzenlediğini öne sürdü.



Kategori : GÜNCEL