Kılıçdaroğlu'ndan sıkıyönetim var iddiası

  • Ana Sayfa
  • Kılıçdaroğlu'ndan sıkıyönetim var iddiası
Kılıçdaroğlu'ndan sıkıyönetim var iddiası
Kılıçdaroğlu hükümete sert sözlerle yüklendi, referandum öncesi meydanlardaki söylemlerini tekrarladı.Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kılıcını çekti. Referandum sonrası ilk kez bu kadar sert konuştu. Kılıçdaroğlu, Türkiye'de sıkıyönetim olduğunu savundu.

Kılıçdaroğlu, İl Başkanları Toplantısı'nın açılışında yaptığı k tokai çakmak onuşmada iktidarı sert sözlerle eleştirdi.

YÜZDE 58'İ İL İL TAHLİL EDECEĞİZ

Başbakan Erdoğan'ın "yüzde 42'yi anlıyoruz" sözlerine benzer bir açıklama yaptı. Referandum sonuçlarını değerlendirirken özeleştiride bulunmayı ihmal etmedi:

''Direndik, önemli sonuçlar elde ettik. Sizler çalıştınız, bizler çalıştık, gönüllü yurttaşları çalıştı, bu ülkenin aydınlık yurtsever insanları, korkmayan insanları çalıştı, hep beraber çalıştık. Elde ettiğimiz sonuç beklediğimiz değildi ama bir şeyi unutmayacağız, yüzde 58'lik sonucu il il tahlil edeceğiz. Çünkü biz haklıyız haklılığımızı il il, köy köy dolaşıp her ortamda anlatmaya devam edeceğiz.''

Kılıçdaroğlu karanlıkta kaldı CHP İl Başkanları toplantısı CHP Genel Merkezinde başladı. Toplantı öncesi basına açıklama yapan Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşması sırasında elektrikler kesildi. Kesintiye rağmen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu karanlıkta konuşmasına devam etti. Yaklaşık 1,5 dakika sonra elektriklerin gelmesiyle basın toplantısı devam etti.



Kategori : POLİTİKA