Ümraniye'de muhtarların keyfi yerinde

  • Ana Sayfa
  • Ümraniye'de muhtarların keyfi yerinde
Ümraniye'de muhtarların keyfi yerinde
Ümraniye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 10 yeni muhtarlık binasının açılışını yapan Başkan Hasan Can, üç muhtarlık binasının daha kurdelesini kesti. Abone olÜmraniye Belediye Başkanı Hasan Can, ‘Ümraniye’nin her karışına hizmet götürüyoruz’ dedi.

İlçede bulunan kamu kurum ve kuruluşlarına her vesile ile katkılarda bulunan Ümran Belediye Başkanı Hasan Can, ilçe genelinde mahallelere yaptırdığı yeni muhtarlık binalarını hizmete açmaya devam ediyor. Temmuz ayında belediye tarafından yapımı tamamlanan 10 yeni muhtarlık hair transplant in turkey binasının açılışını yapan Başkan Hasan Can, belediyece yapımı tamamlanan Ümraniye Altınşehir, Adem Yavuz ve fatih Sultan Mehmet mahallelerine ait 3 yeni muhtarlık binasının daha kurdelesini kesti.

Binaların hizmete açılışı vesilesiyle düzenlenen törene Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra, Ümraniye Kaymakamı Mehmet Ali Yıldırım, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Celal Erdoğan, Sivas Hafik Belediye Başkanı Zeki Aydın, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin, Ümraniye Müftüsü İzani Turan, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, Ümraniye Sağlık Grup Başkanı Dr. Mehmet Osmanbaş, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BAŞKAN HASAN CAN: ‘MUHTARLARIN YÜKÜ HAFİFLİYOR’

Düzenlenen törenlerde konuşan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, kendi asli görevlerinin yanında, ilçede bulunan tüm kamu kurum ve kuruluşlarına büyük katkılarda bulunduklarını söyledi. Nüfus bakımından kalabalık olan mahallelerde muhtarlık hizmetlerinin de ağır bir yük olduğunu hatırlatan Başkan Hasan Can, yaptırdıkları yeni binaların bu yükün hafiflemesinde önemli fonksiyon üstlendiklerini vurguladı. Başkan Hasan Can, şunları söyledi:

"Göreve geldiğimiz günden bu yana Ümraniye’yi hayatın her alanında modern, çağdaş bir kent yapmanın mücadelesini verdik. Ümraniye’ye çok sayıda kalıcı hizmet kazandırdık, sayısız önemli projeyi hayata geçirdik. Belediye olarak yalnızca kendi asli vazifelerimizle sınırlı kalmadık. İlçemizdeki tüm kamu kurum ve kuruluşlara imkânlarımız ölçüsünde destek olduk, katkılar yaptık. Bunun bir örneği de, açılışlarını gerçekleştirdiğimiz yeni muhtarlık binalarıdır.



Kategori : GÜNCEL