5 kişiyi öldürdü tahliye edildi

  • Ana Sayfa
  • 5 kişiyi öldürdü tahliye edildi
5 kişiyi öldürdü tahliye edildi
Otomobiliyle otübüs durağına dalmış ve ortalığı kana bulamıştı. İşte o sürücü tahliye olunca mağdurlar isyan etti.Abone ol

Bursa'da, geçen yıl Kurban Bayramı'nda otomobiliyle otobüs durağına girerek 5 kişinin ölümüne, 5 kişinin de yaralanmasına sebep olan ü ersağ üyelik başvurusu niversite öğrencisi, 5 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldıktan sonra tahliye edildi. Karara isyan eden ölenin yakınları, "Böyle adalet mi olur?" dedi.

4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, "taksirle 5 kişinin ölümüne sebebiyet vermek" suçundan 20 yıla kadar hapis talebiyle yargılanan Adnan Menderes Üniversitesi öğrencisi Atıl Arda Yavuz (22), son kez hakim karşısına çıktı. Kurban Bayramı'nda meydana gelen katliam gibi kazada; Semra Çetin (47), Resmiye Yurteri (64), Ebru Candaş (21), Hikmet Dikici (43) ve Cevriye Tokpınar'ın (51) ölümüne, 5 kişinin de yaralanmasına sebep olmakla suçlanan sanık, kardeşini trafik kazasında kaybettiğini ve bu acıyı daha önce yaşadığını belirterek, "Ölenlerin acısını paylaşıyorum. Çok üzgünüm" diye konuştu.

BİR YIL ÖNCE BUNLAR YAŞANMIŞTI



Kategori : GÜNCEL