Kocaeli'nde dar gelirliye iyi haber!

  • Ana Sayfa
  • Kocaeli'nde dar gelirliye iyi haber!
Kocaeli'nde dar gelirliye iyi haber!
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı, Kent Konut tarafında yapılan çalışmaları yerinde inceledi.Abone ol

Kent Konut’un Kocaeli de çok başarılı projelere imza attığını kaydeden Genel Sekreter Ersin Yazıcı, dar gelirlilere yönelik konut yapımının süreceğini vurguladı.

Genel Sekreter Ersin Yazıcı, Fen İşleri daire Başkanı Tahir Akman, Emlak İstimlâk Daire Başkanı Yalçın Özön, Kent Konut Genel Müdürü Metin Kalafat turkey hair transplant package ve Teknik Genel Müdür Yardımcısı Ali Alp Arslan ile birlikte yapımı Kent Konut tarafından farklı bölgelerde inşaatları devam eden projeleri yerinde inceleyerek kapsamlı olarak bilgi aldı.

GÖLKENT KONUT PROJESİNİ İNCELEDİ

Genel Sekreter Yazıcı ve beraberindeki yetkililer İzmit merkezde yapılan Akçakent Konutları, Çayırköy Göleti yanında yapılan Gölkent konutları, Başiskele’de yapılan Yuvacık Bahçekent ve Yeniköy Kirazlıkent projelerine giderek konutları bizzat yerlerinde inceledi. Kent Konut Genel Müdürü Metin Kalafat, Teknik Genel Müdür yardımcısı Ali Alp Arslan ve şantiyelerde görevli personel tarafından, bloklarda yapılan çalışmaların hangi seviyede olduğu, site içinde kaç blok olduğundan neler yapılacağına kadar proje detayları ile ilgili ayrıntılı bilgi verildi.

KONUT YAPIMINA DEVAM EDİLECEK

Çalışmalar incelenirken konutların yapıldığı alanlardaki ihtiyaçları da değerlendiren Genel Sekreter Yazıcı gereken yol çalışmaları ile ilgili Fen İşleri Daire başkanı Tahir Akmanla istişarede bulundu. Bugüne kadar çok sayıda vatandaşın ev sahibi olmasına vesile olan Kent Konut’un alt gelir projelerinin de iyi standartlarda yapıldığını söyleyen Genel Sekreter Ersin Yazıcı, beklentiler doğrultusunda her kesime uyan farklı talepleri karşılayan evlerin yapımına devam edileceğini dile getirdi.



Kategori : GÜNCEL