Bucaspor 2 puanı sahada bıraktı

  • Ana Sayfa
  • Bucaspor 2 puanı sahada bıraktı
Bucaspor 2 puanı sahada bıraktı
Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Bucaspor, evinde ağırladığı Eskişehirspor'la golsüz berabere kaldı. Abone ol

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Bucaspor, sahasında Eskişehirspor'la golsüz berabere kaldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Bucaspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, takımından memnun olduğunu ancak galip gelmek adına gol bulamadıklarını söyledi. Uygun, "Bucaspor olarak galip gelmek istiyorduk. Şu ana kadar oynadığımız maçlarda giremediğimiz kadar pozisyona girmiş olsak da gol bulamadığımız için bir puana razı olduk. Rakibine pozisyon vermed ersağ üye ol en kazanmaya odaklanmış bir Bucaspor vardı. Futbolcu kardeşlerim çok kısa bir süre içerisinde böylesine bir takım görüntüsü verdiler. Bu da bizim için bir başarıdır. Futbolcu kardeşlerimi tek tek kutluyorum" dedi.

Zeminin kötü olmasının oyuna nasıl etki ettiği sorusu üzerine Bülent Uygun, "Tabi İzmir'in uzun süredir Süper Lig'de takımı olmadığından statların durumu iyiye gidemedi. Ancak görüyorum ki bu sorunla ilgili bir çalışma yok. Bir çizim, bir proje yok. Zeminden etkilenmedik desem yalan olur. Ben kendi mimarıma bile 3 tane stat çizdirdim. Daha bir şey söylememe gerek var mı" diyerek İzmir'in stat konusundaki ilgisizliğine sitem etti.

ESKİŞEHİRSPOR CEPHESİ

Hafta içinde teknik direktör Rıza Çalımbay'ın istifası sonrasında teknik sorumlu olan Ali Haldun Girginer, mücadeleci bir oyunla bir puan aldıklarını söyledi. Girginer, "Puan cetvelinin altındaki takımlardan kaliteli futbol beklemek yanlış olur. Biz üzerimizdeki takımları yakalamak istiyorduk. Mücadeleci bir oyunla 1 puan aldık. Bundan sonra, en azından içerdeki maçlarımızdan galip ayrılmak ve bu mücadeleci oyunumuzu devam ettirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Zor bir maçı geride bıraktıklarını belirten Eskişehirsporlu futbolcu Koray, "Zor bir dönemden geçiyoruz. Geçen hafta hocamız takımdan ayrıldı. Bizim için bir puan hiç yoktan iyidir. Ancak toparlanmamız gerekiyor. Ayrıca bir İzmirli olarak stat konusuna değinmek istiyorum. İyi futbol bekliyorlarsa statlarıyla ilgilensinler" açıklamasında bulundu.

Milli maçlar nedeniyle lige verilecek aradan faydalanacaklarını belirten Eskişehirsporlu diğer oyuncu Volkan Yaman da "İki hafta sonra daha farklı Eskişehirspor göreceksiniz. Buraya galibiyet için gelmiştik ama olmadı. Yeni bir hocamız ile birlikte arkadaşlarım ve ben daha çok çalışacağız" dedi.



Kategori : GÜNCEL