Polislerin arabalarını ateşe verdiler

  • Ana Sayfa
  • Polislerin arabalarını ateşe verdiler
Polislerin arabalarını ateşe verdiler
İzmir'in Gaziemir İlçesi'nde, polis lojmanları önündeki, polislere ait park halindeki 3 otomobil kundaklandı.Abone ol

Gaziemir'de, polis lojmanları önündeki sokakta, polislere ait park halindeki 3 otomobil, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce üzerine benzin dökülerek ateşe verildi.

Olay, bugün saat 05.00 sıralarında, Aktepe Po fosforlu kalem lis Lojmanları 40 Blok önündeki 104 Sokak'ta meydana geldi. Lojman önündeki çıkmaz sokakta park halinde bulunan polis memurları, Emniyet Komuta Kontrol Merkezi'nde görevli Mevlüt Demir'e ait 35 UK 611 plakalı, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli Ayhan İrfan’a ait 35 U 5514 plakalı ve Alsancak Polis Merkezi'nde görevli Yavuz İvedi’ye ait 35 AP 4441 plakalı otomobiller, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce üzerine benzin dökülerek ateşe verildi.

Otomobillerin yandığını fark eden çevredekiler, durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek yangını söndürdü.

Yapılan incelemede, otomobillerin kaputlarına ve ön camlarına yanıcı madde dökülerek ateşe verildiği belirlendi. Lojmanın karşısında bulunan benzin istasyonunun ve diğer işyerlerinin kamera kayıtları incelemeye alan polis ekipleri, kaçan zanlı ya da zanlıların yakalanması için başta Gediz ve Aktepe semtleri olarak olmak üzere bölgede çalışma başlattı.



Kategori : GÜNCEL