Saadet'te kim Yezid kim Hüseyin tartışması

  • Ana Sayfa
  • Saadet'te kim Yezid kim Hüseyin tartışması
Saadet'te kim Yezid kim Hüseyin tartışması
Saadet Partisi'nden istifa eden Numan Kurtulmuş'un Kerbela benzetmesi Erbakan taraftarlarını kızdırdı.Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Saadet Partisi'nde ipler koptu ama tarafların birbirlerine olan öfkesi dinmiyor. NTV ekranlarında karşıt iki isim arasında Kerbela polemiği yaşandı.

"Yen trapianto di capelli turchia i Kerbelalar'a vesile olmamak için kongreye gitmiyoruz" diyen Saadet Partisi eski Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un sözleri tartışma konusu oldu.

Can Dündar'ın sunduğu haber bültenine konuk olan Saadet Partisi eski Genel Başkanı Mehmet Bekaroğlu ile mahkenenin kayyum olarak atadığı Şerafettin Kılıç birbirlerini sert sözlerle suçladılar. İşte ikili arasında yaşanan diyalog:

DEMEK Kİ BİR TARAFTA YEZİDLER VAR

Bekaroğlu: Erbakan hoca partiyi yönetmek istiyordu. Numan Kurtulmuş da 'ben yöneteceğim' dedi kavga buradan çıktı. İslam tarihinde kardeş kavgasının zirve örneklerindendir. Bu süreç tatsızdı. Bence Numan ayrılarak kardeş kavgasını önlemiş oldu.

Kılıç: Kerbela konusunun gündeme getirilmiş olmasını dahi esefle karşıladım. Demek ki bir tarafta Hüseyinler var bir tarafta Yezidler var. Söylenilmemesi kullanılmaması gereken üzücü bir durum.



Kategori : POLİTİKA