'Olmaması gereken bir hata yapıldı'

  • Ana Sayfa
  • 'Olmaması gereken bir hata yapıldı'
'Olmaması gereken bir hata yapıldı'
Vali Harput, Yazıcı'nın gözaltına alınmasını değerlendirirken, "Olmaması gereken bir hata. İdari olarak değerlendiriyoruz" dedi.Abone ol

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın yanlışlıkla gözaltına alınması olayıyla promasyon çakmak ilgili, "İnsanın olduğu yerde hata olur ama bu olmaması gereken bir hata. İhmal var mı yok mu, idari olarak konuyu değerlendiriyoruz" dedi.

Konuyla ilgili gazetecilerin sorularını cevaplandıran Vali Harput, "Uzun süreden beri savcılığın gözetimi, denetimi, talimatı ile önce jandarmanın sonra polisin yürüttüğü bir inceleme. Bir soruşturma ile ilgili yapılan işlemlerin sonunda böyle hepimizi üzen ciddi bir yanlışlık oldu. Ben de sizler gibi sonradan öğrendim. Bu adli görevlilerin yapılan çalışmalarından haberim olmaz, neticeden haberim olur. Benim de neticeden haberim oldu. Son derece üzüldüm. Güvenlik birimlerinin görevleri ile alakalalı kimin nerede bir eksikliği, hatası, ihmali var, yok, idari olarak konuyu ayrıca değerlendiriyoruz" diye konuştu.



Kategori : GÜNCEL