Trabzon Belediyesi'nden sporculara yardım

  • Ana Sayfa
  • Trabzon Belediyesi'nden sporculara yardım
Trabzon Belediyesi'nden sporculara yardım
Trabzon Belediyesi tarafından Belediyespor kulübü sporcularına malzeme yardımı yapıldı.Abone ol

Trabzon Belediyesi tarafından Belediyespor kulübü sporcularına malzeme yardımı yapıldı.

Cemal Kamacı Spor Salonu’nda düzenlenen Malzeme dağıtım törenine Belediye Başkan Vekili Ergin Aydın, Başkan Yardımcıları Hüseyin Turan ve Osman Gökhan Bali ile Belediyespor Başkanı Nihat Demir promasyon çakmak ve Meclis Üyesi Necati Armutçu katıldı.

Belediye Başkan Vekili Ergin Aydın Belediyespor kulübünün kurulduğu günden beri Trabzon sporuna çok önemli katkılar yaptığını belirterek, “Her yıl olduğu gibi bu yılda Belediye olarak sporculara malzeme yardımı yapıyoruz. 9 Branşta 100’e yakın sporcuya spor ayakkabısı, eşofman, antrenman malzemesi yardımı veriyoruz. Belediye olarak imkanlarımız ölçüsünde diğer amatör kulüplerimize de yardım yapıyoruz. Amacımız amatör sporcularımızın başarılarını artırmaktır.” dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Turan da yaptığı konuşmada, belediye olarak amatör spora ve sporcuya her türlü desteği verdiklerini belirterek, “Sporcularımızın başarısı kaliteli ve yeterli sayıdaki malzemeden geçer. Bizde bu düşünce ile Belediyespor bünyesindeki sporcularımıza malzeme yardımı yapıyoruz. Bu sporcularımızı yetiştiren antrenörlerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Belediyespor Başkanı Nihat Demir de Belediyespor kulübünün misyonuna uygun şekilde faaliyetlerini sürdürdüğünü belirterek, malzeme yardımı için Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile Başkan yardımcılarına teşekkür etti.



Kategori : GÜNCEL