Akbatı AVM Esenyurt'ta yükseliyor

  • Ana Sayfa
  • Akbatı AVM Esenyurt'ta yükseliyor
Akbatı AVM Esenyurt'ta yükseliyor
Ortak yaşam alanlarının da bulunduğu Akbatı projesindeki rezidansların yüzde 70'i satıldı.Abone ol

Akkök Şirketler Grubu’nun gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş Gayrimenkul Yatırımı A.Ş.’nin son projesi Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Esenyurt’un Bahçeşehir bölgesinde y hair transplant cost in turkey ükselmeye devam ediyor.

İstanbul’un en büyük ve en modern alışveriş merkezlerinden birinin üzerinde yükselen 348 rezidans ile ortak yaşam alanları ve sosyal tesislerden oluşan Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ne ve çevre yerleşimlere direkt bağlantı sağlayarak ulaşım süresini kısaltacak Esenyurt TEM çıkışının temeli atıldı.

Türkiye’yi yepyeni bir konseptle buluşturan Akmerkez ve Anadolu yakasının son yıllardaki en dikkat çekici projelerinden biri olan Akasya Acıbadem’in yaratıcılarından Akkök Grubu’nun gayrimenkul sektöründeki en yeni projesi, Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin Bahçeşehir Merkez Satış Ofisi’nde tanıtıldı. Ardından Esenyurt Belediye Başkanı Sayın Necmi Kadığlu’nun katıldığı törenle çevre yerleşimlere direkt bağlantı sağlayacak Esenyurt TEM çıkışının temeli atıldı.

Devler hizmet verecek



Kategori : GÜNCEL