Annenin çocuklarına kavuşma anı (video)

  • Ana Sayfa
  • Annenin çocuklarına kavuşma anı (video)
Annenin çocuklarına kavuşma anı (video)
Bin 500 liralık kredi kartı borcu yüzünden cezaevine giren annenin ve çocuklarının hüznü, böyle dönüştü. Abone olAK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın'ın parayı icra dairesine ödemesinin ardından, çocukları cezaevi kapısında annelerine kavuştu.

Annesinin tutuk ersağ üye lanmasını hıçkıra hıçkıra anlatarak tüm Türkiye'yi ve yurt dışındaki gurbetçileri ağlatan 12 yaşındaki Tolga ve ikiz kız kardeşleri, borcun AK Parti İl Başkanlığı tarafından ödenmesi üzerine 24 saattir tutuklu olan annelerine kavuştu. Yıldırım ailesinin gözyaşları, belki de hayatlarında ilk kez mutluluk için aktı.

BİN 500 LİRA YÜZÜNDEN TUTUKLANDI
Edinilen bilgiye göre, 36 yaşındaki 3 çocuk annesi Emine Yıldırım, bir bankaya olan bin 500 liralık borç taahhüdünü yerine getirmediği 3 ay hapis cezası için tutuklandı. Okuma yazma bilmemesinin kurbanı olduğunu söyleyen anne Yıldırım, tutuklanmaktan ziyade kimsesiz kalacak çocukları için ağladı. Yaşlı gözlerle cezaevinin yolunu tutan çaresiz annenin hayatı, İhlas Haber Ajansı'nın gazete ve televizyonlara taşıdığı haberlerle değişti.



Kategori : GÜNCEL