Ayazağa ihalesinde dev teklif

Ayazağa ihalesinde dev teklif
Ayazağa'daki arazi ihalesini Metal Yapı-Özüm Petrol-Yeşil İnşaat-Nasa İnşaat-K Yapı- Taşçılar Madencilik Ortak Girişimi kazandı.Abone ol

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Ayazağa'daki arazi ihalesini Metal Yapı-Özüm Petrol-Yeşil İnşaat-Nasa İnşaat-K Yapı- Taşçılar Madencilik Ortak turkey hair transplant cost Girişimi kazandı.

Emlak Konut GYO'dan yapılan açıklamaya göre, söz konusu ortak girişim grubu, arsa karşılığı satış toplam geliri olarak 3.25 milyar lira, arsa satışı karşılığı şirket payı toplam gelir oranı olarak yüzde 37.01, arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak 1.2 milyar lira ve artan kısma uygulanacak arsa satışı karşılığı şirket payı gelir oranı olarak da yüzde 37.2'lik teklifle ihalenin kapalı zarf usulü ile yapılan en son turunda en yüksek teklifi veren firma oldu.

Açık artırma usulüyle gerçekleştirilen Ayazağa 1. etap arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı ihalesinin 2. oturumuna toplam 9 firma katıldı.

Ortak Girişim Grubu adına açıklama yapan Metal Yapı Konut-Özüm Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Saçaklıoğlu, inşaata 3-4 ay içinde başlamayı planladıklarını söyledi.



Kategori : EKONOMİ