Google'a kara leke olarak geçti

Google'a kara leke olarak geçti
Bağımsız internet sitelerine sansür isteyen Yiğit Bulut, bu saçma isteğiyle Türk medya tarihine kara bir leke olarak geçti. 20 bin internet sitesi Bulut'u lanetledi..Abone ol

Başbakan Erdoğan'ın medya mensuplarına verdiği kahvaltıda "İnternet siteleri için sansür ve denetim mekanizması kurulsun" diyerek büyük bir skandala imza atan Habertürk TV'nin Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut, Türk medya tarihine de kara bir leke olarak düştü.

İnternet Medyası De hair transplant cost in turkey rneği'nin dün kamuoyuna duyurduğu "Yiğit Bulut'tan utanç duyuyoruz" bildirisine çok sayıda internet sitesi imza atarak bir tepki bombardımanına neden oldu.

Tepki gösterenler sadece internet siteleri değildi. Milliyet, Vatan, Zaman, Sabah Gazeteleri İnternet Medyası Derneği'nin sert açıklamasını internet sitelerinden duyurmanın yanı sıra bu açıklamaya imza atan kurumlar oldu. Televizyon kanallarından ise NTV'nin sitesi NTVMSNBC ve Kanal 7'nin haber sitesi Haber 7 "UTANÇ DUYUYORUZ" bildirisine imza koydu.

EN BÜYÜK DARBEYİ KENDİ GRUBUNDAN YEDİ

Yiğit Bulut'un akla ziyan talebine en anlamlı tepki ise bağlı bulunduğu grubun gazetesinden, yani Gazete Habertürk'ten geldi.  Çalışma arkadaşının "Sansür" önerisini ilk günkü yazısında "Kan dondurucu" olarak yorumlayan gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı, Bulut'un bu önerisinde ısrar etmesi üzerine bugün zehir zemberek bir yazı daha kaleme aldı.

Altaylı yazısında "Hiç bir "GERÇEK" gazeteci böyle bir öneride bulunamaz" diyerek, Yiğit Bulut'un gazeteci kimliğini tartışmaya açtı. Altaylı sansür isteyen Bulut'a "Hıfzı Topuz'un Türk Basın Tarihi" isimli kitabını dikkatle okumasını ve kendisine bazı dersler çıkarmasını önerdi.

YİĞİT'İN YİĞİTLİĞİ LAFTA KALDI

İnternet medyası ve gazeteler için sansür kurulu öneren Yiğit Bulut karikatüristlerin alay konusu oldu.
O KARİKATÜRLER İÇİN TIKLAYIN!



Kategori : MEDYA