Kayseri, şampiyonunu bağrına bastı

  • Ana Sayfa
  • Kayseri, şampiyonunu bağrına bastı
Kayseri, şampiyonunu bağrına bastı
Barbados'ta düzenlenen Dünya Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazana Gülsüm Tatar, Kayseri'ye döndü. Abone ol

Barbados'ta yapılan Dünya Boks Şampiyonası'nda 64 kiloda rakiplerini yenerek altın madalya kazanan Gülsüm Tatar, Kayseri'de kendisine gösterilen ilgiden memnun olduğunu söyledi.

Şampiyon boksör, Boydak Holding Yönetim Kurul google remarketing u Başkanı Hacı Boydak'ı ziyaret etti. Boydak Holding'te gerçekleşen ziyarete, Tatar'ın çalışmalarını sürdürdüğü Birlikspor Kulübü Başkanı Faruk Hasetçi, antrenörleri Metin Arısoy ve Bakir Şabanov da katıldı.

Ziyarette konuşan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, başarıların kolay gelmediğini bildiğini ifade ederek, ''Gülsüm kızımız gerçekten hem Kayseri'nin hem de Türkiye'nin gururu oldu. Bayrağımızı en tepeye çektirerek milli marşımızı çaldırdı. İnşallah başarıları devam eder'' dedi.

Üniversite öğrencisi

Gülsüm'ün Elazığ'da Beden Eğitimi Yüksek Okulu'nda eğitimini sürdürdüğünü öğrendiğini belirten Boydak, ''Bize bu başarıları ve bu gururu yaşatan kızımıza eğitim hayatı boyunca maddi destek sağlamak istiyoruz. Eğitim hayatı boyunca burs vereceğiz. Ülkemizin adını duyuran, başarılarıyla ülkemizin tanınmasına katkı sağlayan bu gençlerimizi bizler de maddi ve manevi desteklemeliyiz. Bunun için biz de holding olarak böyle bir desteği uygun bulduk'' diye konuştu.

İlgiden memnun



Kategori : GÜNCEL