Yahudi düşmanı Nazi çift Yahudi çıktı!

  • Ana Sayfa
  • Yahudi düşmanı Nazi çift Yahudi çıktı!
Yahudi düşmanı Nazi çift Yahudi çıktı!
Evlendikten sonra aslında Yahudi olduklarını öğrenmeleriyle hayatlarının nasıl değiştiği bir belgesele konu olduAbone ol

Polonya’da aşırı milliyetçi, Neo-Nazi çevrelerin mensubu bir çiftin, Yahudi karşıtlığı üzerine kurdukları ilişkilerini 18 yaşında evliliğe anti seo çalışması bağladıktan sonra aslında Yahudi olduklarını öğrenmeleriyle hayatlarının nasıl değiştiği bir belgesele konu oldu. Bugün iki çocukları olan 33 yaşındaki Ola ile Pavel, artık ultra-Ortodoks Yahudi yaşamı sürüyor.

Varşova’da okulda tanışan Ola ile Pavel, ilk bakışta aşık olmuş, dazlak gruplarına girmiş, beyaz ırkın üstünlüğüne iman etmiş, ‘Polonya sadece Lehler içindir’ sloganını benimseyip başta Yahudiler, tüm azınlıkları sorunların kökeni olarak bellemişler. CNN’in yayımladığı belgeselde Pavel, maziyi “Yüzde yüz milliyetçiydim. O zaman dazlaktık. İnsanları döverdik. Yahudilerin en büyük bela ve dünyadaki en büyük şer güç olduğuna inanıyordum” diye anlatıp ekledi: “Aslında Polonya’da işler kötü gittiğinde buna Yahudilerin sebebiyet verdiği yönünde genel bir kanı vardı.”



Kategori : DÜNYA