Kimsesiz çocuklar Pakistan'ı unutmadı

  • Ana Sayfa
  • Kimsesiz çocuklar Pakistan'ı unutmadı
Kimsesiz çocuklar Pakistan'ı unutmadı
Kırıkkale Çocuk Yuvası'nda kalan çocuklar harçlıklarını biriktirerek, Pakistan'daki sel mağduru yaşıtlarına gönderdi.Abone ol

Kırıkkale Çocuk Yuvası'nda kalan 7-10 yaşındaki çocuklar, biriktirdikleri haçlıklarını selden mağdur olan Pakistan'daki insanlara gönderdi.

Televizyondan ve asılan afişlerden etkilenen kimsesiz california seo çocuklar, aralarında birleşerek Pakistan için para topladı. Toplam 650 lira biriktiren minikler, paraların Pakistan'a gönderilmesi için Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner'e teslim etti. Çocukların özverili davranışından mutlu olan Vali Güner, parayı getiren çocuklara hikaye kitapları hediye etti.

Çocukların haçlıklarını biriktirip Pakistan'a gönderme kararını kendi verdiklerini açıklayan Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zühtü Bozdemir, çocukların haçlıklarını verirken hiçbirinin tereddüt etmediğini söyledi.

Çocukları tebrik etti

Kırıkkale halkının Pakistan'a yardımlar konusunda çok büyük bir hassasiyet gösterdiğini açıklayan Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, "Kırıkkale milli ve manevi değerlere önem veren bir ilimizdir. Anadolu'nun en güzel geleneklerini yaşatan ilimizde yardım konusunda hiçbir zaman geri kalmamıştır. Yardımlarından dolayı Kırıkkale halkına, sivil toplum kuruluşlarına, kamuda çalışanlara ve Diyanet İşler Müdürlüğü'ne teşekkür ederim" dedi.



Kategori : GÜNCEL