Ödemelerinizi Faturabank'la yapmayın

  • Ana Sayfa
  • Ödemelerinizi Faturabank'la yapmayın
Ödemelerinizi Faturabank'la yapmayın
Telekom vatandaşları, ''faturabank'' adı altında faaliyet gösteren iş yerlerine fatura yatırmamaları konusunda uyardı. Abone ol

Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ ve Telekom yetkilileri, vatandaşları, ''faturabank'' adı altında faaliyet gösteren iş yerlerine fatura yatırmamaları kon google reklamı nasıl verilir usunda uyardı. Yetkililer, buralara para yatıran çok sayıda kişinin mağdur olduğunu söyledi.

Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ (AKEDAŞ) Alanya İşletme Müdürü İbrahim Şirin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, faturabank adı altında faaliyet gösteren işyerlerine elektrik faturası yatıran çok sayıda kişinin mağdur olduğunu, bu nedenle kendilerinin de sıkıntı yaşadığını bildirdi. Faturabankların, bankalarla özel bir anlaşma yaparak faaliyet göstermesi gerektiğini, ancak Alanya'daki faturabankların büyük çoğunluğunun bankalarla bir bağlantısı olmadığını vurgulayan Şirin, ''Bu işyerleri sizden aldıkları paralarI bankalara elden yatırıyorlar. Yani herhangi biri sizin adınıza faturayı bankaya yatırmış gibi oluyor. Çoğu zaman da yatırmıyorlar ya da geç yatırıyorlar. Bu yüzden çok sayıda kişinin elektriği kesiliyor'' dedi.



Kategori : EKONOMİ