Kocaelispor'u dolandırmaya kalktı yakalandı

  • Ana Sayfa
  • Kocaelispor'u dolandırmaya kalktı yakalandı
Kocaelispor'u dolandırmaya kalktı yakalandı
Kocaelispor'a, tüm borçlarını ödeyeceğini açıklayıp talip olan ve bir çanta dolusu parayı gösteren Fuat D. gözaltına alındı.Abone ol

Kocaelispor kulübüne tüm borçlarını ödeyeceğini söyleyerek talip olan ve düzenlediği basın toplantısında bir çanta para gösteren Fuat D. Manisa'da gözaltına alınarak Koc vajinismus aeli'ne getirildi.

Kocaelispor kulübüne talip olan ve tüm borçlarını üstleneceği açıklayıp daha sonra dolandırıcı olduğu ortaya çıkan Fuat D. Kocaelispor Başkanı Muammer Çelik ve kulüp çalışanları tarafından dövülmüştü.

Olay sonrası gözaltına alınan daha sonra savcılık tarafından serbest bırakılan Fuat D. memleketi Manisa'da tekrar gözaltına alındı. Fuat D. ile birlikte Hüseyin Y. ve Fatma Ç. isimli şahıslar da gözaltına alındı. Basın toplantısında gösterdiği paralar ile birlikte yakalanan Fuat D. kontrol için getirildiği hastanede, yaşanan her şeyin Kocaelispor Başkanı Muammer Çelik tarafından bilindiği ve suçsuz olduğu söyledi.

Fuat D. basın toplantısında gösterdiği 525 bin euronun sahte olduğu ve Manisa'da bir matbaada basıldığı tespit edildi.

Fuat D. ve beraberindeki 2 kişi emniyetteki sorgularının ardından tutuklanma talebiyle adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.



Kategori : GÜNCEL