Selçuklu'da yeni proje heyecanı

  • Ana Sayfa
  • Selçuklu'da yeni proje heyecanı
Selçuklu'da yeni proje heyecanı
Konya'da Selçuklu İlçe Belediyesi, yeni hazırladığı projeleri hayata geçirmeye başlıyor. Abone ol

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi, yeni hazırladığı projelerin startını veriyor.

Proje kapsamında 4 mahalleye spor salonu, hanımlar lokali, park alanları, sosyal tesisler ve 12 mahalleye muhtar ofisleri yapılacak.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, halkın yaşam değerini yükselten çalışmaların sürekli gündemlerinde olduğunu ve hazırladıkları yeni projenin startını vereceklerini söyledi. Spor ala anti seo yaptırmak istiyorum nları, hanımlar lokali, emekliler konağı, yeşil alanlar, parklar ve sosyal donatılarla ilçenin yaşam kalitesini yükselttiklerini ifade eden Altay, “Selçuklu halkının hak ettiği hizmeti verme çabası içindeyiz. Elimizdeki tüm imkanları hizmete dönüştürüyoruz. Ortak akıl ile projelerimizi hemşehrilerimizin görüşlerine açıyor ve farklı fikirlerle çalışmalarımıza yön veriyoruz” dedi.

Bu projelere her geçen gün yenilerinin ekleneceğini ifade eden Altay, “Selçuklu halkı yine önemli temel atma ve açılış programlarına şahit olacak. Hemşehrilerimizin bize duydukları güven bizim güler yüzlü, gayretli ve güvenilir hizmet anlayışımızla birleştiğinde ortaya güzel eserler çıkıyor. Konya'ya hizmet ediyor olmaktan dolayı duyduğumuz gurur ve mutluluk yorgunluğumuzu alıyor” diye konuştu.

Proje kapsamında, Hocacihan 100. Yıl, Sancak, Selehattin Eyyubi ve Hüsamettin Çelebi Mahallelerine spor salonu, Hüsamettin Çelebi Mahallesine kültür ve sosyal tesis yapılacak.

Yazır Mahallesinde yer alan taş ocakları mevkii yeşil alan olarak hizmet verecek. 110 bin metrekarelik yerde piknik alanları, restoran, büfe, kafeterya, spor alanları, süs havuzları, çocuk oyun alanları, fitnes merkezi ve oturma guruplarının yer alacak. İlki Akşemsettin Mahallesinde yapılan ve büyük ilgi gören Hanımlar Lokali'nin ikincisi Sakarya Mahallesine yapılacak. Sancak Mahallesinde Beste Sokak Parkı yapılacak. Parkta, Konya'da ilk defa ip gergili oyun ekipmanı da çocukların beğenisine sunulacak. 16 Muhtar Ofisinin yapımını tamamlayan Selçuklu Belediyesi, 12 mahalleye daha muhtar ofisi yapacak.



Kategori : GÜNCEL