GOP'lu hanımlar meslek sahibi olacak

  • Ana Sayfa
  • GOP'lu hanımlar meslek sahibi olacak
GOP'lu hanımlar meslek sahibi olacak
GOP Belediyesi düzenlenen kurslarda ev kadınlarının bütçelerine katkı sağlamasına yardımcı oluyor...Abone ol

GOP Belediyesince düzenlenen kurslarda amaç ev kadınlarının bütçelerine katkı sağlayacak el becerilerinin geliştirilmesini sağlamak.

GOP’LU HANIMLARA MESLEK VE HOBİ KURSLARI…

5 Ekim 2010 tarihinde sona erecek olan kayıtlardan s ohio seo onra kursiyerler 4 ay sürecek eğitimden geçirilecek.

Gaziosmanpaşa Belediyesi Hanımlar Masası’nın sosyal ve ekonomik yapının canlandırılması amacıyla düzenlediği “Geleneksel El Sanatları Kursu '' kayıtları başladı. Kurslar koro (TSM), giyim, mefruşat, ahşap boyama, diksiyon, body-bar, stilistlik, iğne oyası, makine nakışı, step&aerobik, yoga&plates, kuaförlük, ingilizce, resim, ebru, tel kırma, takı tasarımı, porselen boyama, rölyef, gitar, ud, ney, keman ve kasnakta boncuk alanında veriliyor. 4 ay sürecek kursların sonunda kursiyerlerin çalışmaları açılacak sergiyle tanıtılacak.

Her yıl iki dönem düzenlenen kurslarla ilgili olarak Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, ''Ev hanımlarının el becerilerini geliştirerek bütçelerine bir katkı sağlamaları için açılan bu kurslara çok önem veriyoruz. Kurslarımız sayesinde binlerce kursiyerimiz emekleri karşılığında evlerinin ekonomisine ciddi katkılarda bulunuyor. Bu kurslardan ne kadar çok kadınımız geçerse ilçenin ekonomisi de o oranda hareketlenecektir '' dedi.




Kategori : GÜNCEL