Ayşenur Arslan'ın ağzı açık kaldı...

  • Ana Sayfa
  • Ayşenur Arslan'ın ağzı açık kaldı...
Ayşenur Arslan'ın ağzı açık kaldı...
Günün manşetlerini değerlendirmek için gazeteleri eline alan Ayşenur Arslan, son dakika anonsunu görünce büyük bir şaşkınlık geçirdi.Abone ol

CNN Türk ekranlarında hafta içi her sabah yayınlanan Medya Mahallesi programında gelen son dakika haberi Ayşenur Arslan'ı öyle hayrete düşürdü ki!

Ayşenur Arslan'ın bugünkü konuğu Hürriyet gazetesinin eski genel yayın yönetmeni Ertuğrul Özkök'tü. Özkök gündemi, Bekir Coşkun olayını, Ergenkon'u wisconsin seo , Ahmet Özal'ın Erol Simavi'yi suçlayan iddialarını konuşurken ekranlara gelen bir son dakika anonsu Medya Mahallesini hazırlayıp sunan Ayşenur Arslan'ı hayretler içinde bıraktı.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü görevindeyken yazdığı kitabın ardından görevinden kendi isteği ile alınan Hanefi Avcı'nın, Ankara'da gözaltına alındığı ve İstanbul'a getirildiği haberi program devam ederken son dakika olarak ekranlarda belirdi.

Gazeteciler.com sitesinin haberine göre tam günün manşetlerini değerlendirmek için gazeteleri eline alan Ayşenur Arslan, son dakika anonsunu görünce büyük bir şaşkınlık geçirdi.
Arslan 'Aaaaaa! Hanefi Avcı gözaltına alınmış' diye tepki gösterdi.

İşte ekranlara yansıyan o dakikalar...

ADAM KİTAP YAZDI DİYE İÇERİ ALINDI

Programın konuğu Ertuğrul Özkök olayı, "Bunu kamuoyuna anlatmak mümkün değil. Adam kitap yazdı diye içeri alınıyor." diyerek değerlendirdikten sonra şöyle devam etti:

"Hayatta insana ait hiç bir şey beni şaşırtmaz. Bilmiyorum. Ben savcı da değilim. Ama bu görüntü insanların çoğunun vicdanında şu şekilde yansıyacak: Adam kitap yazdı, gözaltına alınıyor... Zaten bir takım kasetler döküldü ortalığa. Bence bu dönem Türkiye için demokrasi açısından o kadar da iyi geçmeyecek..."

İşte ekranlara yansıyan o dakikalar...







Kategori : GÜNCEL