Halk eğitim sene sonu sergisini açtı

  • Ana Sayfa
  • Halk eğitim sene sonu sergisini açtı
Halk eğitim sene sonu sergisini açtı
Elmadağ Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce açılan 180 kurs ta 3000 in üzerinde kursiyer kurslara katıldı. Abone ol

Kilim, Maraş işi, yağlıboya, giyim mefruşat, el nakışı, şiş örücülüğü, Bartın işi, hazır giyim, iğne oyası, el sanatları kurslarına katılan kursiyerlerin, bir yıllık el emeği göz nuru eserleri sergileniyor.

Bu gün yapı kara seo lan açılış töreninde, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından davetlilere bir açılış konuşma yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Pehlivan, halk eğitimin önemine değinerek şunları söyledi:”Halk Eğitim Merkezleri her kesime hitap eden, eğitim veren kurumlardır. Bu öğretim yılında 200’e yakın kursla halkımıza hizmet sunduk. Bu yıl toplumun çekirdeğini oluşturan aile unsuruna önem vererek 100’e yakın aileye, aile içi iletişim kursu verdik. Verdiğimiz çeşitli kurslar neticesinde Türkiye çapında birçok ödül aldığımızı da burada belirtmek isterim.” Dedi

Açılış töreninin ardından sergi, Elmadağ Kaymakamı Ejder Sarıçiçek, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, daire amirleri ve vatandaşlar tarafından gezildi. En çok kitap okuyan üç vatandaşa ödülleri verildi. Seğmen ekibi gösterileri, bağlama ve gitar dinletisi ile program devam etti.

Kursiyerlerin el emeği işlemelerinin sergilendiği serginin 6 Haziran’a kadar açık olacağı ve sergideki bazı ürünlerin de satışa açık olduğu belirtildi.



Kategori : GÜNCEL