Polis kızıyla cinsel ilişki olay oldu

  • Ana Sayfa
  • Polis kızıyla cinsel ilişki olay oldu
Polis kızıyla cinsel ilişki olay oldu
Polis memuru baba, 14 yaşındaki kızının erkek arkadaşıyla cinsel ilişkiye girdiğini öğrenince soluğu çocuğun evinde aldı.Abone olABD'de 14 yaşındaki kızı ile ilişkiye giren 15 yaşındaki çocuğun evine üniforması ile giden polis baba, gence gözdağı verdi. Çocuğun ailesinin kaydedip internete verdiği görüntü ABD'de tartışma konusu oldu.

14 YAŞINDAKİ KIZIYLA İLİŞKİYE GİRDİĞİNİ delaware seo ÖĞRENİNCE ÇILDIRDI

ABD'nin California eyaletindeki San Jose kentinde bir polis memuru baba, 14 yaşındaki kızının erkek arkadaşıyla cinsel ilişkiye girdiğini öğrenince çocuğun evine operasyon yaptı. Trafik kayıtlarından ailenin adresine ulaşan baba, polis üniforması ve polis aracı ile eve gitti.

15 yaşındaki çocuğa kelepçe takarak onu tutuklayacağını söyleyen baba, "Bir polisin kızına bulaşmayacaktın" diye tehditler savurdu.

POLİS: KORKUTMAK İSTEDİM; AİLE:ÇOCUĞUMUZ TRAMVA GEÇİRDİ

Aile polisin çocuklarını bir süre azarladıktan sonra evden çıkarken yanlarına gelerek, "Çocuğu sadece korkutmak istedim. Bu sahte tutuklama emri kağıdını bunu unutmaması için buzdolabına asın" dediğini iddia etti. Aile, çocuklarının bu olay nedeni ile travma geçirdiğini söyleyerek suç duyurusunda bulundu. Hakkında görev kurallarını ihlal etmekten soruşturma açılan polis açığa alındı.

AMERİKALILAR OLAYA FARKLI TEPKİLER VERİYOR

Amerika'da yankı uyandıran görüntü sonrası bazı Amerikalılar babaya hak vererek "Her baba böyle yapardı" derken, bazı Amerikalılar da "Çocuğa bu yapılmaz" diyerek olaya tepki gösterdi.



Kategori : DÜNYA