Taşımalı lise öğrencileri biraraya geldi

  • Ana Sayfa
  • Taşımalı lise öğrencileri biraraya geldi
Taşımalı lise öğrencileri biraraya geldi
Lise öğrencileri, Elmadağ Lisesinde Sarıçiçek, Belediye Başkanı Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kuş'la bir araya geldiler. Abone ol

İlçemiz köylerinden taşımalı olarak öğrenimine devam eden lise öğrencileri, Elmadağ Lisesinde Elmadağ Kaymakamı Ejder Sarıçiçek, Belediye Başkanı Gazi Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş'la bir araya geldiler.

Elmadağ Lisesi müdürü Mahmut Çalışkan "Yapılan tam tadilatla okulumuzu taze bir eğitim havası sarmıştır. Tadilat sonrasında okulumuzda, öğrencilerimizden başarı adına birçok söz almaktayız. Bu sebeplerden dolayı Başkan maryland seo ımız Gazi Şahin'e ne kadar teşekkür etsek az olur." dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdür Saim Kuş, "Elmadağ'daki lise bazında öğrenim yüzde doksan civarında, bizim hedefimiz yüzde yüze çıkarmak olmalıdır. Örnekle siz değerli öğrencilerimize şunu söylemek istiyorum. İlkokul mezunlarına ehliyet dahi verilmeyecek. Eğitime verilen önemi buradan anlayabilirsiniz. Biz okul müdürleri ile bir ekip kurduk. Bütün mahalle ve köylerimizi kapı kapı gezerek 45 öğrencimizi okullara kazandırdık. Öğrencilerimiz bizlere başarılı olacaklarına söz verdiler. Fakat bu ciddi bir maliyet karşımıza çıktı. Biz bunu sayın ilçe kaymakamımıza rapor halinde sunduk. Ne gerekiyorsa yapın talimatını verdiler. Aynı konuyu belediye başkanımıza ilettik onlarda desteğini esirgemedi " şeklinde konuştu.

Elmadağ Kaymakamı Ejder Sarıçiçek “Çok büyük bir maliyet tutuyor ama sizler için her şey feda diyoruz. Belediye başkanlığımız gerekli fedakarlığı yapıyor, Başkanımızın şahsında. Bizler kaymakamlık olarak devletin imkanını sizlerin emrine sunuyoruz deyim yerinde ise. Sizler yeter ki, anne ve babalarınızın, öğretmenlerinizin sonrada bizlerin yüzünü kara çıkarmayacağınız kanaatindeyim. Sizlere güveniyoruz. Arkadaşlarımızdan tek isteğimiz ilk önce iyi bir derece ile okullarını bitirmeleri arkasından inşallah gönüllerinden geçen üniversite de iyi bir bölüme yerleşmeleri. Kendilerine sağlanan bu fırsattan arkadaşların en iyi şekilde faydalanacağı kanaatindeyim. Hepinize başarılar diliyorum." Dedi.

Öğrencilerle sohbet eden protokol, onlardan başarı sözü aldı. Öğrenciler bu imkanı sağladıkları için yetkililere teşekkür ettiler. Öğrencilerin isteği üzerine protokol toplantı sonunda öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.



Kategori : GÜNCEL