Cemil Çiçek Elmadağ'da iftara katıldı

  • Ana Sayfa
  • Cemil Çiçek Elmadağ'da iftara katıldı
Cemil Çiçek Elmadağ'da iftara katıldı
Cemil Çiçek, Elmadağ Kaymakamlığı ve Elmadağ Belediyesi tarafından, Şehit Aileleri için verilen iftar yemeğine katıldı. Abone ol

İftar yemeğinin verildiği, İlçe Spor Müdürlüğü Kamp Eğitim Merkezi Tesisleri yemekhanesinde, Elmadağ Müftüsü Yusuf İzzettin Kara tarafından iftar duası yapıldı.


Elmadağ Kaymakamı Ejder Sarıçiçek, konuşmasında Şehit Ailelerinin Ramazan ayını kutladı. Sarıçiçek, Belediye Başkanı Gazi Şahin ile birlikte Ramazan ayının ilk günlerinde Şehit Aileleriyle b android uygulama yazılımı irlikte olmak istediklerini belirterek, düzenledikleri davete teşrif ettiklerinden dolayı Şehit Ailelerine teşekkür etti. Sarıçiçek, ilçeyi ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek’in davetlerini kabul etmesinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, “Malumunuz, Sayın Bakanımızın ilçemize gelen her hizmette ciddi gayretleri, katkıları var. Adliye binamızı, Toki konutlarıydı, Hasanoğlan köprülü kavşağıydı, yapılacak olan Anadolu lisesi çalışmaları için önümüzdeki günlerde ihalesi yapılacak. Çok ciddi gayretleri destekleri var.” Şeklinde konuştu.


Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Cemil Çiçek, Elmadağlı Şehit Ailelerine hitaben yaptığı konuşmada, İftar yemeğini düzenleyen Elmadağ Kaymakamı Ejder Sarıçiçek ve Belediye Başkanı Gazi Şahin’e teşekkür etti. Cemil Çiçek, “İnancımız odur ki, bu mübarek ayın ilk on günü rahmet, ikinci on günü mağfiret, son on günü de cehennem azabından ve inşallah tüm sıkıntılardan kurtuluşumuza vesile olur. Allah Şehitlerimize Rahmet etsin. Biz şuna inanırız; siz onlara ölülerdir demeyiniz. Onlar diridirler, fakat siz bilmezsiniz. Ben bu vesileyle sizlerin Ramazan’ını tebrik ediyorum.” Diyerek sözlerini tamamladı.


İftar yemeği sonrasında Elmadağ Spor Müdürlüğü Kamp Eğitim Merkezi Tesislerinde kamp yapan Okçuluk Milli Takımı ve Ankara İl Özel İdaresi Hentbol Takımı Sporcuları ile hatıra fotoğrafı çektiren Çiçek, Elmadağ Belediyesine geçerek burada Şehit Aileleri ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti.



Kategori : GÜNCEL