DP'de kayıp 9 trilyon kavgası başladı

  • Ana Sayfa
  • DP'de kayıp 9 trilyon kavgası başladı
DP'de kayıp 9 trilyon kavgası başladı
Demokrat Parti'de Anavatanlılarla DP'lilerin yönetimi ele geçirme kavgası sürerken, bu kez işin içine "kayıp trilyon" suçlamaları girdi.Abone ol

Sabah Yazarı Mahmut Övür'ün bugünkü köşe yazısında yer alan bilgilere göre; DP Genel Başkanı Yardımcısı Prof. Dr. Necdet Basa tennessee seo , 13 Eylül 2010'da genel başkanı Cindoruk'a bir mektup gönderdi. Bu bir istifa mektubuydu. Ama içinde sadece istifa yoktu. DP-Anavatan birleşmesi sonrasında yaşanan parti içi ayak oyunlarına da "kirli" parasal ilişkilere dikkat çeken zehir zemberek olaylar vardı.

Prof. Basa'nın en çarpıcı iddiası hiç kuşkusuz yönetimi "Erbakan'ın kayıp trilyon davası" benzeri bir iddiayla suçlamasıydı. Basa noterden gönderdiği mektubunda şöyle diyordu:  "Partimizin geleceği açısından fevkalade tehlikeli ve vahim bulduğum bazı gelişmeleri, 01 Eylül 2010'da Sayın Ufuk Söylemez'in de hazır bulunduğu bir toplantıda, 'Sayın Erbakan'ın kayıp trilyonları benzeri bir dava ile karşılaşma' tehlikesine işaretle, tesadüfen de olsa muttali olduğumuz ve konusu suç teşkil edebilecek hususların bizlerde saklı kalması düşünülemez."



Kategori : POLİTİKA