Yakalanmasalar at eti yedireceklerdi

  • Ana Sayfa
  • Yakalanmasalar at eti yedireceklerdi
Yakalanmasalar at eti yedireceklerdi
Keşan'da polis dikkatli olmasa utanmazlar at etini vatandaşa yetireceklerdi. Ahırda kesilmeyi bekleyen at ise kurtarıldı.Abone ol

Edirne'nin Keşan ilçesinde, polis tarafından bir ahıra yapılan operasyonda, 150 kilogram at eti ile kesime hazırlanan 1 at ele geçirildi. 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, istanbul seo Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şehirler arası otobüs terminali yakınlarında bir ahırda at kesildiği ihbarı üzerine harekete geçti. Belirtilen ahırda, kesilmiş atlardan çıkan 150 kilogram at eti ile kesim için ahır dışında bekletilen 1 at bulundu.

Ahır sahibi H.E.(41) ile İ.K. (51) ve İ.S. (31) kesilen atların etlerine parçalarken yakalandı.

Bu arada, İ.K'nın 8 Temmuz 2010 tarihinde 2 atın kesildiği, 2 atın da kesilmek için bekletildiği ahırda yapılan operasyonda yakalandığı ve 500 TL para cezasına çarptırıldıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.

Yakalanan 3 kişi etleri kendilerinin de yediğini ileri sürdü.

At etlerinden alınan numune, tahlil için İstanbul'a gönderdi. Kalan etler ise Keşan Belediyesi ve İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri tarafından imha edildi. Kesilmek üzere bekletilen at ise Keşan Çiftçi Mallarını Koruma Başkanlığına verildi.

Zanlıların ifadelerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.



Kategori : GÜNCEL