Akıllara durgunluk veren cinayet planı

  • Ana Sayfa
  • Akıllara durgunluk veren cinayet planı
Akıllara durgunluk veren cinayet planı
Kağıthane'deki evinde geçen ay ölü bulanan mağaza müdürü cinayetinin sırrı çözüldü. Abone ol

KAĞITHANE'deki evinde yaklaşık bir ay önce bıçaklanarak öldürülen mağaza müdürü Zeynel P.'nin eşi Hülya P.'nin yaptığı plan doğrultusunda sevgilisi Serkan E., ve arkadaşı Tolga A., tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Zanlıların cinayetten sonra hırsızlık görüntüsü vermek için Zeynel P.'ye ait laptopu da çaldığı belirtildi. Zanlıların Zeynel P.'yi 1 ay önce kendi yunanistan seo tabancasıyla öldürmek istediği ancak beceremeyince silahı satıp parasını yedikleri belirlendi.

Mağaza müdürü Zeynel P. (39), 28 Ağustos 2010'da saat 21.00 sıralarında Kağıthane Osman Çiftliği Ceylan Sokak Dilek Apartmanı'ndaki evine girdiği sırada hırsız oldukları tahmin edilen 2 kişinin saldırısına uğradı. Taraflar arasında yaşanan boğuşma sırasında saldırganlar Zeynel P.'yi bıçakladıktan sonra kaçtı. Olay sırasında annesinin evinde bulunan Hülya P. (27)., 6 yaşındaki kızıyla eve döndüğünde yaralı kocası ile karşılaştı. Zeynel P., eşi tarafından Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Eşi, çelişkili ifadeler verdi

Bu sırada polis ekipleri de hırsızlık olduğu tahmin edilen olayla ilgili olarak inceleme başlattı. Hülya P.'nin de verdiği bilgiler doğrultusunda evden Zeynel P.'nin dizüstü bilgisayarının çalındığı anlaşıldı. Polisin çalışması devam ederken 12 Eylül 2010'da Zeynel P.,, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Bunun üzerine Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yürüttüğü olayı Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği devraldı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları incelemede şüpheli durumlarla karşılaştı. Ekipler, kapının zorlanmadan açıldığını, olayın gerçekleştiği yerde pek hırsızlık olmadığı ve Hülya P.'nin polis karşısında farklı hareketler sergilediği ve çelişkili ifadeler verdiği belirlendi.

Memleketine kaçtı



Kategori : GÜNCEL