JİTEM'in kurucusundan sarsıcı sözler!

  • Ana Sayfa
  • JİTEM'in kurucusundan sarsıcı sözler!
JİTEM'in kurucusundan sarsıcı sözler!
Ergenekon davası sanıklarından emekli Albay Arif Doğan konuştu ve çarpıcı açıklamalarda bulunduAbone ol

Ergenekon davası sanıklarından emekli Albay Arif Doğan JİTEM’i kendisinin kurduğunu ve içinde kendisi kadar güvendiği 10 bin kadar elemanının olduğunu söyledi. Doğan açıklamaları bununla da sınırlı değil...

Ergenekon davasının tutuksuz sanığı emekli Alba face lift turkey prices y Arif Doğan, JİTEM’i kendisinin kurduğunu ve kendisinin dondurduğunu söyledi. HABERTÜRK’e konuşan Doğan, Ergenekon ile ilgisinin olmadığını belirterek “Benim ilgim alakam JİTEM’ledir” diye konuştu.

İstanbul Sultanbeyli’de bir sitede iki koruması ve bakıcısı ile solunum cihazına bağlı olarak yaşamını sürdüren emekli Albay Arif Doğan, avukatı olan yeğenini pazartesi günü mahkemeye gönderip bir an önce ifadesinin alınmasını isteyeceğini söyledi.

Doğan diyabet, panik atak ve kalp hastası olduğunu belirtti ve, “Hâkimlere yalvarıyorum, ölmeden benim ifademi alın, kayda geçin. Anlatacaklarım hem Ergenekon davasına, hem PKK ile mücadeleye ışık tutacaktır” dedi.

JİTEM’i tek başına, kimseden talimat almadan kurduğunu ve 1990 yılında tayini çıkınca kimseye sormadan dondurduğunu belirten Doğan, Eşref Bitlis’in ölümüyle ilgili ifadelerin yer aldığı ses kaydının kendisine ait olduğunu, ancak farklı konuşmalarındanmontajlandığını öne sürdü. Doğan, “Bitlis 1993’te öldürüldü. Ben 1990’da JİTEM’den ayrıldım. JİTEMo yılda öldü, bitti, 1993’te yeniden mi dirildi?” diye konuştu.



Kategori : GÜNCEL