Antalya'da çılgın koca dehşeti

  • Ana Sayfa
  • Antalya'da çılgın koca dehşeti
Antalya'da çılgın koca dehşeti
Antalya'da Murat Kurul, şiddetli geçimsizlik nedeniyle 3 ay önce evi terk eden ancak geçen ay geri dönen eşi Emine Kurul'u, av tüfeğiyle vurdu...Abone ol

Olay, bugün öğle saatlerinde Antalya'nın Düdenbaşı Mahallesi Anadolu Siteleri B-14 Blok 4'üncü katta meydana geldi.

İddiaya göre evli ve iki çocuk annesi Emine Kurul, 3 ay önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle evi terk etti. Ancak ge seo agency çen ay kocasıyla barışan kadın tekrar ailesinin yanına döndü. Dün akşam apartman komşularıyla konuşan Murat Kurul, “Karımdan boşanmak istiyorum. Mahkemede bana şahitlik yapar mısınız, evi terk ettiğini anlatır mısınız?” dedi.

Çocukları evde olmayan çift, sabah saatlerinde tekrar tartışmaya başladı. Komşuları ise her zamanki tartışmalardan olduğunu düşünerek polise haber vermedi. Bir süre sonra balkonda kavga eden Murat Kurul'un eşini atmaya çalışması üzerine, komşuları polise haber verdi. Genç kadının direnmesi üzerine Murat Kurul, tartakladığı eşini tekrar salona soktu. Av tüfeğiyle ateş eden Murat Kurul, eşini öldürdü. Eşini öldürdükten sonra sağlık ekiplerini arayan Kurul, eve gelen polislere tüfeğiyle birlikte teslim oldu. Murat Kurul'un sağlık ekipleri eşine müdahale etmek isterken sigara yaktığı ve koltuğa oturup yapılan işlemleri izlediği belirtildi.

Gözaltına alınan Murat Kurul doktor kontrolünden geçirildikten sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Emine Kurul'un cenazesi ise otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis olayla ilgili soruşturma sürerken, kadının yakınları evin önünde sinir krizleri geçirdi.



Kategori : GÜNCEL