Tire Belediyesi dur durak bilmiyor!

  • Ana Sayfa
  • Tire Belediyesi dur durak bilmiyor!
Tire Belediyesi dur durak bilmiyor!
Tire Belediyesi vatandaşın rahat ve huzuru için mesai kavramı tanımıyor. Geçtiğimiz aylarda başlayan altyapı hamlesi tüm hızı ile devam ediyor.Abone ol

Tire Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne Bağlı Mühendisler gün boyu yapılacak işlerde koordinat belirlerken diğer ekiplerde verilen koordinatlar üzerinde çalışmalarına devam ediyorlar.

Son olarak İnönü bul ebay varında asbestli su borularını değiştiren su ve kanalizasyon müdürlüğüne bağlı ekipler gün boyu çalışmalarına devam etti. Çalışmalar boyunca kısa süreli su kesimi yapmak zorunda kalan ekipler çalışmaların tamamlanmaması üzerine gece boyu mesaiye devam ettiler. Gece yarısına kadar çalışan ekipler çalışmayı tamamlayarak bazı noktalarda kesilen suyu yeniden açtılar.

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek; "Tire Devlet Hastanesi ve Anadolu Öğretmen Lisesi civarında bulunan alanda altyapı işini bitirmek üzereyiz. Ekiplerimiz geceli gündüzlü çalışıyor, çünkü bu bölgede hastane ve okullar bulunuyor aslında bu proje daha önceden yapılacaktı ancak biz yap boz belediyeciliğine karşıyız doğalgaz çalışmasını bekledik İzmir Gaz ilk olarak bu bölgeden başladı ve hazır kazılmışken bizde bu bölgede yağmur suyu kanlarlını yer altına aldık ve asbestli su borularını değiştirdik.

Şimdi süratle üst yapı çalışmasını tamamlayarak bu alanı modern bir görünüme kavuşturacağız. Amacımız halkımıza daha modern çizgilerde bir yaşam sunmak" dedi.



Kategori : GÜNCEL