Yalova'da silah kaçakçılarına darbe

  • Ana Sayfa
  • Yalova'da silah kaçakçılarına darbe
Yalova'da silah kaçakçılarına darbe
Yalova ve Kocaeli illerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonda çeşitli modellerde silah ve 280 gram esrar yakalandı.Abone ol

Yalova ve Kocaeli illerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonda çeşitli modellerde 4 tabanca, 1 adet av tüfeği, 153 mermi ve 280 gram esrar ele geçi kentucky seo rilirken, olayla ilgili 5 kişi de adliyeye sevk edildi.

Silah kaçakçılığı yapıldığı istihbaratını değerlendiren İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 6 aylık bir çalışmanın ardından Yalova'nın Çınarcık, Altınova ve Kocaeli'nin Gebze ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ruhsatsız 4 tabanca, 1 av tüfeği, 153 mermi ve 280 gram esrar ele geçirildi.

Operasyonda çok sayıda sim karta da el konuldu. Jandarma tarafından 20 kişinin ifadesinin alındığı operasyonda; Mithat F. (44), Mithat S. (47), Recep B. (37),
Gökhan S. (33) ve Serkan A. (35), jandarmaya verdikleri ilk ifadenin ardından Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı'na çıkarıldı. Operasyonda ele geçirilen tabancalardan birinin görünmez silah olarak bilinen 'Glock' marka olduğu bildirildi.



Kategori : GÜNCEL