Bu habere bakmadan yola çıkmayın!

  • Ana Sayfa
  • Bu habere bakmadan yola çıkmayın!
Bu habere bakmadan yola çıkmayın!
Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle, ulaşım kontrollü sağlanıyor.Abone olKarayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yol çalışması yapılan bölgeler şunlar:

Bozburun Ayrımı-Marmaris-Gökova-Muğla-Köyceğiz yolunun 33-43. kilometrelerindeki yol yapım çalışmaları nedeniyle 38-39. kilometreler Çarşamba ve Cumartesi günleri 13.00-15.00 saatlerinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle aralıklarla ulaşıma kapatılacak.

Kızılcahamam-Çeltikçi Ayrımı-Ankara yolunun 0-5. kilometrelerinde (Kargasekmez Mevkii) asfaltlama çalışmaları nedeniyle Kızılcahamam-Kazan-Ankara istikametinde 1. ve 2. şeritler trafiğe kapatılarak, ulaşım sol şeritten kontrollü olarak sağlanacak.

Alaca-Zile yolunun 37-38. kilometrelerindeki menfez yapım çalışmaları nedeniyle yol, bugün saat 09.00'dan itibaren trafiğe kapatılacağından ulaşım servis yolundan sağlanacak.

Tirebolu-Torul yolunda bugünden başlayacak asfalt yapımı çalışmaları nedeniyle 18.00-24.00 saatlerinde yol trafiğe kapatılacak olup, bekleyen araçlar için 20.00-20.15 ile 22.00-22.15 saatlerinde geçiş verilecek.

Edremit-Ayvalık yolunun 44-51. kilometrelerindeki (Sarımsaklı Mevkii) yol üstyapı çalışmaları nedeniyle ula north california seo şım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak.

Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometrelerindeki (Kozağaç Mevkii, Boğayokuşu Mevkii ve Karaltı Mevkii) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı ve Perşembe günleri 14.00-16.00 saatlerinde yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.

Havsa-Uzunköprü yolunun 14-33. kilometrelerindeki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak.

Gümüşova-Gerede Otoyolunun Bolu Doğu(Çaydurt)-Bolu Batı kesimleri arasında 11 Ekime tarihine kadar üstyapı çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti taşıt trafiğine kapatılarak ulaşım İstanbul-Ankara istikametinden iki yönlü olarak sağlanacak.

Ankara Çevre Otoyolunun Cebeci-Gölbaşı istikametinde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle 17 Ekime kadar bant değişikliği yapılacağından trafik karşı yönden iki yönlü ve kontrollü olarak verilecek.

Anadolu Otoyolunun Kaynaşlı Kavşağı-1.Viyadük arası kesiminde Termoplastik çizgi çalışmaları nedeniyle 2 Ekime kadar her iki yönde işin durumuna göre yolun sol ve sağ şeritleri taşıt trafiğine kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanacak.

Anadolu Otoyolunun Akyazı-Gümüşova kesiminde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım karşı yoldan gidiş-geliş olarak sağlanacak.

Anadolu Otoyolunun Gümüşova-Gerede kesimi Bolu il sınırı ile Abant kavşağı arasındaki Termoplastik çizgi çalışmaları nedeniyle 27 Eylüle tarihe kadar (Bolu Dağı Tünel geçişi dahil) şerit daralması yapılacağından ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.

Söğüt-Korkuteli-Antalya yolunun 9-11. kilometreleri, patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Pazartesi-Çarşamba-Cuma günleri 14.00-16.00 saatlerinde ulaşıma kapalı olacak.

Anamur-Aydıncık yolunun 23-25. kilometrelerinde bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle aralıklarla patlatma işlemi yapılacak.

Anadolu Otoyolunun Yumrukaya-Çaydurt kesiminde yapılacak olan üstyapı iyileştirilmesi çalışmaları nedeniyle 30 Eylüle kadar İstanbul-Ankara istikameti taşıt trafiğine kapatılacağından ulaşım Ankara-İstanbul yönünde bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak.

Ankara Çevre Otoyolu Cebeci Kavşağı-Gölbaşı Kavşağı-İncek Kavşağı arasındaki kesimlerde sürdürülen üstyapı iyileştirme çalışmaları nedeniyle Gölbaşı Kavşağı-Cebeci Kavşağı arası 30 Eylül tarihihe kadar trafiğe kapatılacak olup, ulaşım Cebeci Kavşağı-Gölbaşı Kavşağı istikametinde ve iki yönlü olarak sağlanacak.

Osmancık-Gümüşhacıköy yolunun 4-5. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım 60 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü olarak sağlanacak.

Anadolu Otoyolunun Abant Kavşağı ile Bolu Dağı Tüneli arasındaki Elmalık A Tipi Otoyol Hizmet Tesisinin yapımı ile ilgili olarak köprü kirişlerinin yerine konulması çalışmaları nedeniyle 1 Ekim tarihine kadar İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatılacak olup, ulaşım Ankara-İstanbul istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanacak.

Hasankeyf-Gercüş yolunun 4-7. kilometreleri, patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 4 Eylül tarihinden itibaren 2 ay süresince hergün 09.00-11.00 ve 14.00-16.00 saatlerinde yol trafiğe kapatılacak.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 57-61. kilometrelerinde (Bafa Gölü) sürdürülen patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 13.00-17.00 saatlerinde yol aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 14-17. kilometreleri (Karacabel Tüneli Mevkii) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 13.00-17.00 saatlerinde yol kısa süreli aralıklarla ulaşıma kapatılacak.



Kategori : GÜNCEL