Esrara sinek ilacı sıkıp sattılar

  • Ana Sayfa
  • Esrara sinek ilacı sıkıp sattılar
Esrara sinek ilacı sıkıp sattılar
Fatih ve Güngören'de düzenlenen operasyonlarda uyuşturucu satıcısı 8 kişi 6 kilogram esrarla yaklandı.Abone ol

Fatih ve Güngören'de düzenlenen operasyonda 6 kilogram esrarı satmak isteyen 8 kişi gözaltına alındı. Zanlıların müşterilerini “Bunlar özel üretim. Daha etkili” diye kandırmak için esrara sinek ilacı s google reklamları ıktığı belirlendi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 20 Eylül 2010'da Fatih ve Güngören'de tespit ettiği 3 ayrı yere eş zamanlı operasyon düzenledi. Baskında A.S., M.B., H.C., U.M., F.E., F.Ç., B.F.H. ve F.S., şüpheli olarak gözaltına alındı. Bu 8 kişinin evlerinde yapılan aramada 6 kilogram esrar, bir hassas terazi, bir şeffaf jilatin, bir tabanca, 4 şarjör ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği anlaşılan 10 bin TL ele geçirildi.

Kokusundan anladılar

Uzmanlar ele geçirilen esrarın kokusundan etkilendi. Bunun üzerine yapılan incelemede esrarın üzerine sinek ilacı sıkıldığı tespit edildi.

Yapılan sorgulamada zanlıların müşterilerini “Bunlar özel üretim. Daha etkili” diye kandırmak için esrara sinek ilacı sıktığı ortaya çıktı.

Üzerine sinek ilacı sıkılmış esrarın daha yüksek derecede ölüm riski taşıdığı bildirildi. Emniyette işlemleri tamamlanan 8 zanlı adliyeye sevk edildi.



Kategori : GÜNCEL