Yanan otomobil 10 metre sürüklendi

  • Ana Sayfa
  • Yanan otomobil 10 metre sürüklendi
Yanan otomobil 10 metre sürüklendi
İstanbul Ataşehir'de park halinde yanan bir otomobil alev topuna döndü. Yanarken kaymaya başlayan araç 10 metre sürüklendi.Abone olAlevler içindeki otomobil park halindeki kamyona çarparak durabilirken alevler kamyona da sıçradı.

Saat 03.00 sıralarında Mustafa Kemal Mahallesi 3001 wyoming seo cadde 3047 sokakta park halinde bulunan bir otomobil alev alev yandı. Recep Seymen 34 HB 7322 plakalı otomobilini misafirliğe geldiği evin önüne park etti. Seymen eve girdikten yaklaşık 15 dakika sonra park halindeki otomobil yanmaya başladı. Alev topuna dönen otomobilini gören Seymen ve mahalleli itfaiye haber verdi. Tam bu sırada Seymen ve sokağa dökülen mahallelinin gözleri önünde alev topuna dönen otomobil yokuş aşağıya kaymaya başladı.

Yokuş aşağı kaydı

Alev alev yanan ve freni boşalarak aşağıya kayan otomobil yine aynı sokak içinde bulunan 34 LC 676 kamyona çarptıktan sonra durabildi. Yangın kamyonun kasa bölümüne sıçradı. Alevler kamyonun tamamen tahtadan yapılmış kasa kısmını sardı. Otomobil'de ara ara patlamalar meydana geldi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ilk önce alevlerin kamyonun ön tarafına sirayetini engelledi.



Kategori : GÜNCEL