Antalya'ya kruvazör ziyaretleri artıyor

  • Ana Sayfa
  • Antalya'ya kruvazör ziyaretleri artıyor
Antalya'ya kruvazör ziyaretleri artıyor
Dünyanın en lüks kruvazörlerinden biri olan Westerdam Kruvazörü, 1900 yolcusuyla Antalya'da. Abone ol

Türkiye'nin turizm sektörü açısından en önemli merkezi konumunda bulunan Antalya'ya kruvazörlerle yapılan günübirlik ziyaretler giderek artıyor. Dünyanın en lüks kruvazörleri arasında yer alan Holland America Line şirketine ait Westerdam Kruvazörü d lowa seo e 1900 yolcusuyla Antalya'yı ziyaret etti.

Turizm sektöründe dünyanın önde gelen firmalarının Türkiye temsilciliğini yapan Golden Bay Tur ile Antalya'da bulunan Larenta Turizm iş birliğinde Antalya Limanı'na gelen lüks kruvazörün yolcuları, Perge ve Aspendos başta olmak üzere limandan başlayan turlarla önemli tarihi ve turistik mekanları günübirlik gezerken, Antalyalılar da kruvazörü gezme fırsatı buldu. Larenta Turizm öncülüğünde kamu ve özel sektör temsilcilerinin yer aldığı 30 kişiden oluşan grup, yetkililer tarafından gezdirildi ve kruvazör hakkında bilgi verildi.

11 katlı

Hollanda America Line şirketine ait 15 kruvazörden biri olan Westerdam'ın 817 personeli bulunuyor. 11 kattan oluşan 82 bin 348 grostonluk kruvazörde, gazino, yüzme havuzları, jakuzi, sauna, güzellik merkezi, spor salonu, barlar, restoranlar, sinema salonları, gece kulübü, diskotekler, basket ve voleybol sahaları, kütüphane, alışveriş mağazaları bulunuyor ve yolcuların her türlü ihtiyacına seyir halindeyken yanıt verilebiliyor.

Hızla büyüyor



Kategori : GÜNCEL